13. kongres hrvatskog kampinga, 22. i 23. listopada

13. kongres hrvatskog kampinga, 22. i 23. listopada

Ovogodišnji 13. kongres hrvatskog kampinga predstavit će raznolika stručna predavanja od strane domaćih i stranih poznavatelja kamping sektora te izlaganje mobilnih kućica i glamping šatora, raznovrsne opreme i ponude usluga u kampingu. Kamping sezona, razvoj kampinga i trendovi, marketing i nova tržišta, nove tehnologije, pozitivni primjeri, problematika sektora te produženje sezone samo su neke od tema o kojima će se govoriti na kongresu.

Od prvog kongresa, održanog 2007. godine, pa do prošlogodišnjeg 12. kongresa hrvatskog kampinga, ukupno je više od 2520 sudionika dobilo priliku razmijeniti iskustva i upoznati se, sagledati razvojne trendove i brojke europskog i hrvatskog kampinga, upoznati alate i načine promocije, raspravljati o politici cijena i kvaliteti, upoznati i dogovoriti suradnju s direktorima predstavništava HTZ-a s nekih od najjačih emitivnih tržišta, razgovarati s inozemnim i domaćim stručnjacima u kampingu, oglašavanju i povezanim djelatnostima, dobiti poticaj i nove ideje vezano uz poboljšanje kvalitete i prilagodbu očekivanjima gostiju kampova (glamping, mobilne kućice, vodeni parkovi, kvaliteta i raznovrsnost usluga, itd.), vidjeti najnovije inovativne modele mobilnih kućica, kao i ostalu najraznovrsniju opremu za kampove.

Svake se godine velika pažnja posvećuje i raspravi oko razvojnih pitanja kamping sektora u Hrvatskoj, problematici i izazovima razvoja te podizanju opće razine konkurentnosti hrvatskog kamping sektora.

Podijeli na FB