12. Susret prijevoznika HOK-a, 2. i 3. travnja 2020. u Šibeniku – prijedlog tema, traži se

12. Susret prijevoznika HOK-a, 2. i 3. travnja 2020. u Šibeniku – prijedlog tema, traži se

Poštovani, 

zadovoljstvo nam je najaviti 12. Susret prijevoznika koji će se u organizaciji Hrvatske obrtničke komore održati 2. i 3. travnja ove godine u Šibeniku u Hotelu Jure hotelskog kompleksa Solaris.  

Na Susretu će se uz niz aktualnih tema, razmotriti i ključni problemi prijevozničke struke u prethodnoj, kao i prijedlozi za rješavanje istih u narednoj godini. Ovaj, kao i ostali tradicionalni susreti u organizaciji Hrvatske obrtničke komore karakterom su edukacijski i informativni, te vjerujemo da ćemo zajedničkim odabirom adekvatnih tema zadovoljiti sudionike Susreta, a nastavno na probleme ponuditi i prezentirati kvalitetna rješenja. 

U skladu s navedenim, molimo područne obrtničke komore da u suradnji s predstavnicima županijskih cehova prijevoznika, prikupe i proslijede u HOK prijedloge tema za ovogodišnji Susret do 21. veljače 2020. godine na e-mail cehovi@hok.hr. Molimo vas da pri izboru tema naglasite probleme struke sa eventualnim prijedlozima za njihovo rješavanje, kako bi se kontaktirale odgovarajuće institucije/osobe, koje bi bile kompetentne za prezentaciju teme i diskusiju.

 

 

Podijeli na FB