1 .Obrtnički sajam u Sesvetama

1 .Obrtnički sajam u Sesvetama

POZIV  OBRTNICIMA, PODUZETNICIMA I OSTALIM SUDIONICIMA NA SAJMU                                                                                                           

Ovim putem Vas obavještavamo da će se u organizaciji Udruženja obrtnika Sesvete održati 1. Obrtnički sajam u Sesvetama te Vas pozivamo da na istom sudjelujete izlažući svoje proizvode i nudeći usluge. Sajam će se održati pod velikim šatorom na besplatnom parkiralištu u Ninskoj ulici te po potrebi na dodatnom otvorenom prostoru.

Sajam će se održavati 19. i 20. svibnja, a biti će otvoren u petak 19. svibnja u 11 sati. Trajanje sajma oba dana će biti od 11-20 sati, dok će se zabavni program nastaviti sve do 23 sata. Tijekom cijelog vremena održavanja sajma odvijat će se zabavni i kulturno umjetnički program.

Organizacijom ovog sajma obilježavamo 50. Obljetnicu postojanja i rada Udruženja obrtnika Sesvete.

Sajam organiziramo najvećim dijelom vlastitim sredstvima te će za Vas sudjelovanje biti besplatno. Mi ćemo osigurati štandove i klupe za izlagače ali ako imate vlastiti štand ili klupu, to bi nam svakako olakšalo posao i smanjilo trošak. Drugi dan sajma će biti organizirana tombola za posjetitelje i ono  što možete učiniti je sudjelovati u tomboli na način da date neki svoj proizvod, poklon bon ili popust na svoju uslugu ili proizvod te tako još dodatno reklamirate Vaš obrt.

Nadamo se da je ovo tek 1. u nizu ovakvih sajmova koji slijede te Vas pozivamo da predložite  bilo koji oblik suradnje ako će pridonijeti većoj uspješnosti Sajma i boljoj promociji obrtništva.

U prilogu se nalazi prijavnica za sudjelovanje na sajmu koju nakon ispunjavanja pošaljite na mail: uo.sesvete@hok.hr.

Sve dodatne informacije možete dobiti na 2001-086 ili 091/3010-085.

Prijave za sudjelovanje na 1. Obrtničkom sajmu primamo do 08.05.2023.

Prijavnica:Prijavnica za 1. Obrtnički sajam

Podijeli na FB