Uskoro sajmovi Intergrafika i Modernpak na Zagrebačkom velesajmu

Uskoro sajmovi Intergrafika i Modernpak na Zagrebačkom velesajmu

Dva tradicionalna bienalna sajma INTERGRAFIKA, 24. međunarodni sajam grafičke industrije i papira i MODERNPAK, 29. međunarodni sajam ambalaže i pakiranja održavaju se na Zagrebačkom velesajmu od 31. svibnja do 2. lipnja.

Na jednom mjestu okupit će se svi značajni svjetski i domaći proizvođači opreme, gotovih proizvoda i pomoćnih materijala iz područja grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja.

Njihov nastup na ovim sajmovima pokazatelj je da su INTERGRAFIKA i MODERNPAK najznačajniji sajmovi grafičke i ambalažne industrije u regiji.

Robne grupe izlagača sajma INTERGRAFIKA:

strojevi, uređaji, pribor, sirovine i repromaterijal za grafičku industriju i industriju papira, grafički proizvodi
Robne grupe izlagača MODERNPAK:

strojevi za izradu ambalaže i pakiranje proizvoda, materijali i sirovine za ambalažnu industriju, sve vrste ambalaže, sredstva za distribuciju proizvoda, poslovni pokloni
Današnji kupci traže drugačija, inovativna i personalizirana rješenja i proizvode. I grafička i ambalažna industrija prilagođavaju se njihovim potrebama.
Na jednom mjestu dobiti ćete sveobuhvatan uvid u najnovije trendove i inovacije iz obje industrije, izravne poslovne kontakte i susrete uživo s renomiranim domaćim i stranim izlagačima.
Poslovnoj i širokoj publici predstavit će se put od dizajna preko tiska pa sve do prodaje i prezentacije gotovog proizvoda krajnjem korisniku.

MODERNPAK i INTERGRAFIKA afirmirali su se kroz godine kao nezaobilazan poslovno promidžbeni susret ponuđača i kupaca kao i stručnjaka iz zemlje i inozemstva.

Radi se o komplementarnim stručnim sajmovima, mjestu okupljanja sudionika iz grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja.

Sajmovi će biti prigoda za prezentacija renomiranih svjetskih brandova i najnovijih tehnologija, popraćeni sa nizom stručnih skupova s najaktualnijim temama iz branši, razmjenom iskustava i znanja stručnjaka iz zemlje i inozemstva, s poslovnom posjetom iz država regije.
Ulaz za poslovne posjetitelje je besplatan uz prethodnu registraciju.

Kontakt osobe vezane uz organizaciju sajamskih priredbi INTERGRAFIKA i MODERNPAK :

gđa. SLAVICA LAKIĆ
koordinatorica voditeljica projekta
tel: +385 1 6503 429
g. BOJAN MARKOV
voditelj projekta
telefon: +385 1 6503 437

faks: +385 1 6503 409
elektronska pošta: zv.intergrafika@zgh.hr

Internet stranica organizatora sajmova: www.zv.hr

Podijeli na FB