Specijalizirani sajmovi na Zagrebačkom velesajmu u travnju

Specijalizirani sajmovi na Zagrebačkom velesajmu u travnju

Na Zagrebačkom velesajmu se od 19.-22.04.2016. godine održavaju specijalizirane sajamske priredbe- BIAM, ZAVARIVANJE i SAPO 2016.

Bienalni sajmovi Zagrebačkog velesajma BIAM i ZAVARIVANJE obogaćeni su u 2016.godini novim sajamskim projektom SAPO – 1. međunarodnim sajmom podugovaranja.

Sajmovi će se održat u terminu od 19. do 22. travnja 2016. godine na Zagrebačkom velesajmu i idealna su prigoda da se poslovnim posjetiteljima i partnerima predstavi najnovija ponuda, posljednja tehnološka dostignuća i tehnologija s područja alatnih strojeva, zavarivanja i antikorozivne zaštite.

Sajam podugovaranja “ SaPo“ idealna je prigoda, posebno za srednje, male i mikro poduzetnike, da najednom mjestu „u živo“ prezentiraju svoje mogućnosti i poslovnu fleksibilnost i kompetitivnost u svom segmentu pri izradi visoko kompleksnih proizvoda i „high-tech“ projekata, a sve vezano za metaloprerađivačku industriju i industriju gume i plastike.

Na jednom mjestu poduzetnike i posjetitelje sajma očekuje predstavljanje proizvođača, distributera, pružatelja usluga, novih alatnih strojeva, alata, opreme za zavarivanje i tehnologija antikorozivne zaštite kao i predstavljanje tehnoloških rješenja te materijala, komponenti, aplikacija, fleksibilnih rješenja i tehnologija (prvenstveno Hrvatske i zemalja Regije) kao partnera drugim proizvođačima, pružateljima usluga, donositeljima odluka s područja razvoja proizvoda i inovacija, nabave materijala i sustava u procesu stvaranja proizvoda/usluge više kategorije dovršenosti, investitorima itd.

Očekuje se poseban interes poslovne publike ne samo iz Hrvatske, nego i iz zemalja u okruženju.
Sajmove prati i bogat stručno prateći program iz područja industrijsko-prerađivačkog sektora, Energetike, ICT sektora itd.

Nakon uspjeha, kojeg je doživjela robotska košarka na prošlom sajmu, stručni časopis IRT3000 pripremio je 2 nove demonstracije zanimljivih sportova.
Ovog puta posjetitelji će isprobati RoboHokej i kroz igru u stolnom hokeju (eng. AirHockey) ogledati se s robotom.
Kombinacija robotske ruke i računalnog vida je itekako spretna, stoga će glavni akter RoboHokeja igrati u obrambenom načinu rada.
Sajamske priredbe će se održati u paviljonima 8, 8a, 9, kao i na otvorenom prostoru uz paviljone Zagrebačkog velesajma.

Na linku Internet stranice Zagrebačkog velesajma: https://www.zv.hr/default.aspx?id=442 potencijalni izlagači mogu pronaći kompletne prijavne materijale i tehničke uvjete nastupa na sajmovima Zagrebačkog velesajma.

Za sve dodatne informacije i prijave nastupa poduzetnicima na raspolaganju stoji stručna služba Zagrebačkog velesajma:

g. Mladen Deanović, tel: 01/6503 341, e-mail: mdeanovic@zv.hr; i

gđa. Nada Banek, tel: 01/6503-259, e-mail: nbanek@zv.hr .

Podijeli na FB