Sisački sajam cvijeća 2019 – POZIV

ovim putem Vas pozivamo na izlaganje na Sisačkom sajmu cvijeća 2019. godine. Kao i svake godine nadamo se Vašoj podršci i sudjelovanju na sajmu. Sajam se održava od 06.-12. svibnja 2019. godine u gradskom parku Šetalište Vladimira Nazora u Sisku, a izlaganja su predviđena u florističkom šatoru na navedenoj lokaciji.  

Dajemo Vam na znanje da će kao i svake godine dosada nastup sekcija cvjećara i predstavnika strukovnih škola koje obrazuju smjer cvjećar-aranžer biti sufinanciran od strane Grada Siska. Sajam se otvara u ponedjeljak 06. svibnja u 18,00 sati, dok će postav instalacija biti omogućen od 02. svibnja do 06. svibnja zaključno do 14,00 sati.  

Tema ovogodišnjeg sajma je Sisak – europski grad sporta 2019. godine, te Vam stoga u privitku dostavljamo izgled popratnih retro postera koji će krasiti floristički šator kako bi Vas nadahnuli za potencijalni izgled Vaše cvjetne instalacije. 

Za sve tehničke detalje i bilo kakve dodatne informacije molim da kontaktirate g. Borisa Lemaića, predsjednika Ceha cvjećara i vrtlara UO Sisak i koordinatora gradske manifestacije Sisački sajam cvijeća na telefon 098 525 513 ili e-mail lemaicboris@gmail.com.

 

Podijeli na FB
/ Sajmovi