Sajmom vjenčanja Exclusive – Nova Gradiška

Sajmom vjenčanja Exclusive – Nova Gradiška

Ove godine idemo Sajam će se održati 09.11.2019. U centru grada Nova Gradiška, u velikom grijanom glamuroznom šatoru, na preko 1200m2.

Specifičnost ovog sajma je što okuplja samo kvalitetne i uspješne  izlagače iz svijeta vjenčanja iz cijele kontinentalne Hrvatske, a isto tako i posjetitelje.

Specifično za Sajam vjenčanja Exclusive je što je uređenje i cjelodnevni program sajma  na visokom nivou, a rezultat svega je  što nam se broj izlagača na sajmu svake godine povećava.

Sajam se održava jedan dan, između 10::00h-20:00h, kada započinje velika večernja,  gala modna revija sa bogatim glazbeno scenskim nastupima, u koju se mogu uključiti svi izlagači sa Sajma, gdje vam je osigurana dodatna promocija. 

Sve to, prekrasno uređenje, kvalitetni, bogati, pomno odabrani izlagači, rezultat su dobre medijske popraćenosti i posjećenosti. 

Sajam je namjenjen svim obrtnicima i poduzetnicima iz svijeta vjenčanja (frizeri, fotografi, dizajneri, kozmetičari, zlatari, tekstilna industrija, svečane haljine i muška odijela, dekorateri, cvjećari, svjećari, slastičari, catering, organizatori vjenčanja, šatori, obućari, proizvođači vina, likera itd.)

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na mob. 098 1310981

 

Ljiljana Šoch

Exclusive events, obrt za usluge 

M.Benkovića  37

35400Nova Gradiška 

 

Podijeli na FB