Sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrtništva u Vrbovcu

Ovim putem Vas obavještavamo da će se u gradu Vrbovcu dana 12., 13. i 14.05.2017.g. održati Sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrtništva.
Na sajmu se očekuje veliki broj izlagača iz Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije.Isto tako u vrijeme održavanja sajma na sajmu se očekuje veliki broj posjetioca.
U organizaciju sajma su pored grada Vrbovca uključene i Zagrebačka, Bjelovarsko-bilogorska i Koprivničko-križevačka županija, kao i obrtnička komora Zagrebačke županije, Hrvatska gospodarska komora – komora Zagreb, Obrtnička komora Zagreb, Turistička zajednica Zagrebačke županije kao i grad Zagreb.
Navedeni sajam imat će i edukativni karakter te će se na njemu odvijati okrugli stolovi i paneli na kojima će se sudionicima sajma kroz stručna predavanja pokušati pomoći u njihovom poslovanju.
Tijekom cijelog vremena održavanja sajma odvijat će se zabavni i kulturno umjetnički program.
Samo održavanje sajma biti će praćeno od strane tiskanih medija, društvenih mreža ali i od strane radija i televizije, tako da će i to pridonijeti velikoj posjećenosti sajma.
Za dio izlagača na sajmu osiguran je besplatan prostor za izlaganje. Cijena 1m2 izložbenog prostora na sajmu ovisno o mjestu izlaganja kreće se od 80,00 – 150,00 kuna. Prosječna veličina štanda na sajmu je 2×1 m. Ukoliko netko od izlagača ima potrebu za većim izložbenim prostorom, cijena 1m2 dodatnog izložbenog prostora naplaćuje se od 80,00 – 150,00 kuna, ovisno o mjestu izlaganja na prostoru sajma. U privitku dopisa nalazi se prijavnica koju molimo da ispunite i što prije dostavite na adresu Sajam automobila Zagreb d.o.o., Sajmišna cesta 8, 10000 Zagreb ili na mail grgic@saz.hr; pisk@saz.hr kako biste na vrijeme osigurali mogućnost besplatnog izlaganja na sajmu ili svoje prodajno mjesto na sajmu.
Bila bi nam izuzetna čast da dođete izlagati na naš sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrtništva na kojem će izlagati veliki broj izlagača i na kojem očekujemo veliki broj posjetioca i kupaca za vaše proizvode.
Prijavnica:prijavnica

Podijeli na FB
/ Sajmovi