Sajam drinktec od 11. do 15. rujna u Münchenu

U Münchenu od 11. do 15. rujna održava se drinktec, vodeći svjetski sajam za industriju proizvodnje pića i tekućih prehrambenih proizvoda.

U hotelu „Palace“ u organizaciji tvrtke Belimpex (zastupnika u Hrvatskoj za Messe München) održana je prezentacija, a sajam je predstavila Christina Maier, zamjenica direktorice drinkteca.

Jedinstvenost drinkteca jest ta da se on smatra sektorskom platformom za inovacije, a jedna od glavnih tema je fleksibilnost i efikasnost u proizvodnji. Ove godine, po prvi put, sastavni dio drinkteca bit će i SIMEI – vodeći sajam za tehnologiju proizvodnje vina. Spajanjem ovih dvaju manifestacija, ponuda se širi, pa će se tako i vinari imati priliku upoznati sa novostima iz svog područja.

drinktec se odražava svake četiri godine, a u 2017. je prijavljen rekordan broj izlagača, njih čak 1600 iz 70 zemalja, a predstavljaju čitav proizvodni lanac ovog sektora: od proizvodnje, punjenja boca, pakiranja pića i marketinga, dajući nova rješenja za svaki od tih segmenata.

Izložbeni prostor prostire se na 150 000 m² u 15 izlagačkih paviljona, a očekuje se preko 70 000 posjetitelja iz svih dijelova svijeta.

Također, sajam će imati i popratne programe, unutar kojih će biti sadržana prezentacija novih proizvoda i sastojaka (sladila, aroma, aditiva…), stručne rasprave putem organiziranih foruma i neformalnih druženja, natjecanja, dodjele nagrada i drugo.

Kako je drinktec prvenstveno usmjeren budućnosti u industriji proizvodnje pića i tekućih prehrambenih proizvoda, idealno je mjesto za sve one koji dolaze iz ove branše, ali i za publiku širokog spektra, s obzirom na svoju atraktivnost i ponudu.

Više detalja možete naći na službenoj stranici drinkteca: https://www.drinktec.com/.

Podijeli na FB
/ Sajmovi