sajam AMBIENTA

sajam AMBIENTA

Hrvatska obrtnička komora priprema organizaciju zajedničkog nastupa obrtnika na 43. Međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i opreme AMBIENTA, 12-16. 10. 2016. godine. Radi se o sajmu koji je važno mjesto susreta proizvođača i trgovaca namještajem i proizvoda i opreme za unutrašnje i vanjsko uređenje, dizajnera, arhitekata, poslovnih ljudi, stručnjaka i medija – mjesto cjelokupne ponude i potražnje, koje uz poslovni ima i snažan promotivni utjecaj.
Od strane Hrvatske obrtničke komore planira se sufinancirati nastup u visini 50% troškova osnovno uređenog prostora do 10 m2 po članu HOK-a. Mogući su nastupi na većoj površini izlaganja, ali se u tom slučaju površina veća od 10m2 računa po punoj cijeni.
Izlagači će prostor uređivati u vlastitom aranžmanu, uz mogućnost zakupa opreme od Zagrebačkog velesajma prema cjeniku Zagrebačkog Velesajma.
Puna cijena izlaganja prema kalkulaciji troškova iznosila bi oko 400,00 kn m2, što ovisi o veličini prostora i uvjetima prijave i dogovora sa Zagrebačkim Velesajmom. Dakle, sufinancirana cijena izlaganja iznosila bi oko 200,00 kn/m2 do površine 10m2 za članove HOK-a.
U realizaciju nastupa, HOK će ići isključivo u slučaju adekvatnog interesa obrtnika.
Za dodatne informacije zainteresirani obrtnici mogu se javiti direktno u Hrvatsku obrtničku komoru; kontakt osobe su g. Darko Prister, tel: 01 4806 639, darko.prister@hok.hr, hok@hok.hr, ili g. Dražen Horvat, tel: 01/4806 650, drazen.horvat@hok.hr;hok@hok.hr .
Ovim putem pozivamo vas da u slučaju interesa popunite kratki iskaz interesa iz nastavka te ga pošaljete na navedene kontakte do 25. 05. 2016.

S poštovanjem,

Glavna tajnica
Hrvatske obrtničke komore
Violeta Jelić, prof.

ISKAZ INTERESA
za nastup na 43. Međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i opreme
AMBIENTA, 12-16. 10. 2016.
na zajedničkom štandu HOK-a.

Cijena nastupa sa osnovnim uređenjem (obodne stijene, natpis, tepih):
Sufinancirana cijena izlaganja za članove HOK-a do 10m2 po izlagaču oko 200,00 kn/m2
Puna cijena izlaganja za površinu iznad 10 m2: oko 400,00 kn/m2
Nastup će biti organiziran u slučaju dostatnog interesa.
Potpisom ovog iskaza interesa niste se obvezali na nastup. U slučaju iskazanog dostatnog interesa, u kratkom roku poslat ćemo Vam prijavnicu za izlaganje koja će predstavljati obvezu.
Rok prijave interesa: 25/5/2016.

Naziv obrta/vlasnik:

Adresa:

OIB:

Djelatnost:

Mobitel/telefon:

E-mail

WEB:

Površina izlaganja:
(obavezno popuniti)

Molimo ispunjeni obrazac poslati na adrese e-pošte:
darko.prister@hok.hr, drazen.horvat@hok.hr i hok@hok.hr
ili poštom na: Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49/II, p.p 166, 10000 Zagreb.

_____________________________
Potpis

Podijeli na FB