Promjena datuma održavanja Državnog prvenstva frizera i kozmetičara, 15. studenoga 2015.

Promjena datuma održavanja Državnog prvenstva frizera i kozmetičara, 15. studenoga 2015.

Zbog održavanja parlamentarnih izbora 8. studenoga 2015. primorani smo pomaknuti datum održavanja Državnog prvenstva frizera i kozmetičara. Prvenstvo će se održati 15. studenoga 2015. godine u prostorijama Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49, Zagreb.

Natjecatelji i modeli koji pristupaju natjecanju potpisuju obrazac za dopuštenje fotografiranja i korištenja fotografija modela i šalju ga zajedno s prijavom. Popunjene prijavnice potrebno je dostaviti Hrvatskoj obrtničkoj komori najkasnije do 12. listopada 2015. na e-mail adresu ana.vukmanic@hok.hr ili poštom na adresu: Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49/2, p.p. 166, 10 000 Zagreb, s naznakom „za Državno prvenstvo frizera“.

Obrazac prijave kao i propozicije i kategorije natjecanja moguće je naći na stranici https://www.hok.hr/drzavno_prvenstvo_frizera_i_kozmeticara_hrvatske. Molimo ispuniti prijavnicu, na način da se natjecatelj prijavi za kategorije u kojima će nastupiti, te dostavi sve potrebne informacije kako je navedeno u prijavnici. Hrvatska obrtnička komora će provjeriti dostavljene dokumente i ako je s prijavom sve u redu poslati službenu potvrdu da je natjecatelj prijavljen te poslati račun za plaćanje kotizacije.
Sve do sada pristigle prijave uzete su u obzir za novi datum održavanja prvenstva.

Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja vezano uz natjecanje, kategorije, propozicije, možete se obratite na sljedeće e-mail: kontakt osoba Ana Vukmanić; ana.vukmanic@hok.hr ili na broj 01/4806-619.

Podijeli na FB