PROLJETNI SAJMOVI ZAGREBAČKOG VELESAJMA, 24. – 27. travnja 2019.

PROLJETNI SAJMOVI ZAGREBAČKOG VELESAJMA, 24. – 27. travnja 2019.

Cijenjeni posjetitelji,

 

sa zadovoljstvom Vas pozivamo u posjet PROLJETNIM SAJMOVIMA ZAGREBAČKOG VELESAJMA, koji su svojom tematikom i sadržajem završno poslovno događanje intenzivnog vala projekata održanih u travnju ove godine na Zagrebačkom velesajmu – Zagrebački obrtnički sajam, Konferencija Smart Cities i Međunarodna konferencija o grijanju, hlađenju i klimatizaciji Interklima.

 

PROLJETNI SAJMOVI uključuju četiri tematski kompatibilna projekta:

  • Graditeljstvo – 41. međunarodni sajam građenja i opremanja
  • Interklima – 25. međunarodni sajam grijanja, klimatizacije, obrade pitkih voda i obnovljivih izvora energije
  • Interprotex – 13. međunarodni sajam zaštite osoba i imovine
  • EMAT – 10. međunarodni sajam zaštite okoliša i komunalne opreme

 

Izlagači i partneri svakodnevno će prezentirati brojne inovacije i nove tehnologije u graditeljstvu, grijanju, klimatizaciji, upotrebi energije, zbrinjavanju otpada te osiguranju i zaštiti, prvenstveno namijenjenih javnom, gospodarskom, obrazovnom sektoru te široj javnosti. Također, ovi sajmovi uključuju niz stručnih i edukacijskih predavanja, radionica i prezentacija s kojima se možete upoznati na www.zv.hr.  

 

Svečano otvorenje PROLJETNIH SAJMOVA u prisutnosti uzvanika, predstavnika javnih institucija, gospodarstvenika i gospodarskih udruženja, izlagača, medija i posjetitelja održat će se u srijedu 24. travnja s početkom u 11:00 sati u paviljonu 11A.   

 

Radno vrijeme je 10:00 – 18:00 sati, a ulaz je besplatan uz registraciju posjetitelja, za što Vam u prilogu dostavljamo pozivnicu s registracijskim predloškom.

 

Vama i Vašim suradnicima želimo sretan Uskrs, uspješan i učinkovit posjet PROLJETNIM SAJMOVIMA te ugodan boravak na Zagrebačkom velesajmu.  

 

Očekujemo Vas s radošću – DOBRODOŠLI .

 

S poštovanjem,

 

Projektni tim

PROLJETNIH SAJMOVA

Podijeli na FB