Prijavite se za seminar o Internet poslovanju!

Prijavite se za seminar o Internet poslovanju!

Želite poslovati bolje, ostvarujući veći profit, vidjeti kako stojite u odnosu na konkurenciju? Želite naučiti analizirati tržište novim online alatima, što efikasnije doći do ciljane publike, klijenata i kupaca koristeći društvene mreže? Želite pokrenuti svoju Internet stranicu i saznati kako iskoristiti sve mogućnosti elektroničkog poslovanja, e-trgovine i Internet marketinga?

Prijavite se za trodnevni seminar o Internet poslovanju, koji će se, u organizaciji Empiria Magne i Hrvatske obrtničke komore, održati od ponedjeljka 25. svibnja do srijede 27. svibnja u Hrvatskoj obrtničkoj komori, Ilica 49, Zagreb. Svaki dan seminara uključuje 4 efektivna radna sata s pauzama i vremenom predviđenim za raspravu i pitanja. Seminar se odvija u poslijepodnevnim satima (od 15.00 do 20.00 sati).

Internet marketing najisplativiji je način pristupa tržištu, pruža mogućnost razvoja i promocije vaših proizvoda i usluga, dok se kroz aktivno i strateško aktiviranje na društvenim mrežama puno lakše pronalaze novi klijenti i kupci, kojima su vaši proizvodi i usluge dostupne 24/7. Oglašavanje na Internetu je najisplativija marketinška aktivnost, skupina do koje dopire oglas je ciljana te je oglas ‘krojen po mjeri’, dok istovremeno sami poduzetnici mogu pratiti sve parametre i raditi promjene koje tržište zahtijeva, kako bi se investicija što više isplatila. Na seminaru ćemo vas upoznati i s velikim brojem besplatnih aplikacija koje postoje na tržištu, a koje uz jednostavno korištenje mogu omogućiti besplatno istraživanje tržišta i konkurencije.

Seminar je namijenjen svima koji se žele uključiti u svijet Internet poslovanja, ali i onima koji su dijelom operativno uključeni u Internet poslovanje i žele dodatno proširiti svoja znanja korisnim i direktno primjenjivim metodama i alatima e-poslovanja.

Polaznici će na seminaru, osim teoretskog znanja, usvojiti i različite praktične tehnike potrebne za samostalno obavljanje zadataka. Na kraju seminara polaznici dobivaju certifikat o sudjelovanju.

Grupa za seminar ograničena je na maksimalno 25 mjesta te će se u slučaju većeg interesa, organizirati novi termin seminara, ovisno o pristiglim prijavama.

Cijena trodnevnog seminara za članove Hrvatske obrtničke komore (HOK) je 700,00 kn, a za ostale 900,00 kn. Krajnji rok prijave je do 15. svibnja. Za rane prijave do 30. travnja odobrava se popust te cijena za članove HOK-a iznosi 600,00 kn, a za ostale 800,00 kn.

Dodatne informacije o seminaru: Darko Prister (tel: +385 1 4806 639 (centrala 4806 666), e-mail: darko.prister@hok.hr )

Podijeli na FB