Potpisani novi Sporazumi o zajedničkoj nabavi „ARTIFEX“ , volja obrtnika !

Potpisani novi Sporazumi o zajedničkoj nabavi „ARTIFEX“ , volja obrtnika !

Svečano potpisivanje drugog kruga sporazuma s dobavljačima u Projektu zajedničke nabave Obrtničke komore Zagreb „ARTIFEX“, održano je 02. srpnja, u Vijećnici Matice hrvatskih obrtnika.
Sporazum su potpisali: ALLIANZ ZAGREB d.d., AKROMION specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju, Mandis-pharm ljekarna Zagreb, Mandis-pharm plus d.o.o. Zagreb, Optimus plus d.o.o., Poliklinika I-MED Zagreb, Auto prijevoz Habulin, Bačelić d.o.o., Terme Paradiso Dobova, Ekotours d.o.o., VULKAL d.o.o., FAMY d.o.o.
Tom prilikom Predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mr. Mirza Šabić, ukazao je na važnost nastavka Projekta zajedničke nabave.
„Ovo je ujedno i početak niza novih usluga koje će Obrtnička komora Zagreb ponuditi članstvu. Cilj je da što više radimo na projektima koji će biti korisni za cjelokupno članstvo Komore. Projekt je zamišljen kao pomoć u poslovanju našim članovima kako bi u fazi nabave energenata, potrošnog materijala i osnovnih sredstava, kao i pojedinih usluga postigli što povoljnije uvjete i na taj način smanjili ulazne troškove u cilju postizanja što veće konkurentnosti na tržištu. Uvjereni smo u uspjeh projekta, što dokazuje i odaziv cijenjenih dobavljača. „ Šabić je pozvao sve članove Obrtničke komore Zagreb da potpišu pristupnicu i učlane se u projekt, koji je naišao na veliki odaziv dobavljača. U prvom krugu 26.03.2015. sporazum su potpisali:
HEP-opskrba, VIP-NET, Generali osiguranje, Bauhaus-Zagreb k.d., Tokić d.o.o., Munja tvornica akumulatora, Gavroprom d.o.o., Makro Mikro grupa, P.S.C. Zagreb, HGSPOT informatika, Magnetic d.o.o., M.B.Auto d.o.o., Auto Grifon d.o.o., SE-Mark d.o.o. Samoborka d.d.
Obrtništvo grada i županije sa 19.000 članova respektabilan je faktor gospodarstva.Prilikom potpisivanja sporazuma svi dobavljači podržali su ovaj projekt OKZ-a.a Nazočnima se obratio i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, koji je pozdravio ovaj projekt komore. Pristupnica se nalazi na web stranici Obrtničke komore Zagreb www.okz.hr

Podijeli na FB