Poslovni susreti hrvatskih i štajerskih poduzetnika; 22. listopada 2015. godine u Grazu, Austrija

Poslovni susreti hrvatskih i štajerskih poduzetnika; 22. listopada 2015. godine u Grazu, Austrija

Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža, u suradnji s Hrvatsko – austrijskom trgovinskom komorom, Hrvatskom obrtničkom komorom te ICS – Internationalisierungscenter Steiermark GmbH, organizira poslovne susrete između hrvatskih i štajerskih poduzetnika, koji će se održati 22. listopada 2015. u Grazu.

Sektori od interesa su raznovrsni, a obuhvaćaju:

• preradu plastike
• kemijsku industriju
• drvnu industriju
• graditeljstvo
• industriju papira
• tekstilnu i kožarsku industriju
• prehrambenu industriju

Cilj poslovnih susreta je pružanje mogućnosti hrvatskim poduzetnicima da prema unaprijed određenoj satnici održe kratke informativne razgovore sa tvrtkama iz Austrije.

Prema dosadašnjem iskustvu, ovakvi razgovori su često služili kao temelj za buduća poslovna partnerstva.

Obrtnici i poduzetnici koji žele stvoriti kvalitetne temelje za suradnju sa potencijalnim partnerima iz Austrije, mogu iskazati svoj interes za sudjelovanje na ovom događanju.

To će učiniti popunjavanjem priloženog profila, koji će kolegama iz Austrije poslužiti za pronalazak adekvatnih tvrtki upravo za oblik suradnje koji zainteresirani obrtnik nudi/traži.

Profil se po mogućnosti popunjava na engleskom, a poželjne su što konkretnije informacije o tvrtci/obrtu, djelatnosti i obliku suradnje koji traži/nudi.

Profili zainteresiranih hrvatskih poduzetnika će biti proslijeđeni predstavnicima Hrvatsko-austrijske trgovinske komore i ICS – Internationalisierungscenter Steiermark GmbH kako bi oni s austrijske strane,među austrijskim poduzetnicima, potražili adekvatne sugovornike za poslovne susrete te ukoliko ih pronađu uključili i zainteresirane hrvatske obrte/tvrtke u sudjelovanje na poslovnim razgovorima.

Sudjelovanje na razgovorima je besplatno, a sudionici snose sami troškove puta na razgovore u Graz.

Rok ispunjavanja i dostave profila Vašeg obrta/tvrtke (obrazac) je do 01.06.2015. godine.

Ispunjeni obrazac zainteresirani poduzetnici šalju na kontakt e-mail: drazen.horvat@hok.hr u Hrvatsku obrtničku komoru, a za dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Podijeli na FB