Posjetite Viroexpo 2018.

Posjetite Viroexpo 2018.

Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije uz partnere HGK- Županijska komora Virovitica, Virovitičko-podravsku županiju, Turističku zajednicu Virovitičko-podravske županije te Grad Viroviticu, organizator je i pokrovitelj 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, Viroexpo 2018. 

Viroexpo uvršten je u Plan međunarodnih i regionalnih sajmova Hrvatske obrtničke komore za 2018. godinu.

U okviru sajma koji će se održavati od 23. do 25. veljače u središtu Virovitice, Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije organizira zajednički štand za izlaganje svojih članova i članica. 

Ove će godine zemlja partner ovog velikog sajma biti Republika Albanija, koja će svoje gospodarske potencijale predstaviti 22. veljače na tradicionalnom gospodarskom forumu. Županija partner je Sisačko-moslavačka županija, a Grad partner je Grad Zagreb. 
Sajam se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva turizma.

Prošle je godine sajam posjetilo više od  28.000 posjetitelja, a ove godine sajam se održava na većem izlagačkom prostoru, pa se očekuje znatno povećanje kako broja izlagača, tako i posjetitelja.

Podijeli na FB