Place2go u Zagrebu i ove godine posjetiteljima približava turizam, putovanja i gastro ponudu egzotičnih destinacija

Place2go u Zagrebu i ove godine posjetiteljima približava turizam, putovanja i gastro ponudu egzotičnih destinacija

Place2go, međunarodni sajam turizma petu godinu zaredom proslavit će zajedno s posjetiteljima ljepote turizma i putovanja u zagrebačkom Boćarskom domu od 18. do 20. ožujka. Ulaz je besplatan, a tijekom tri dana kroz sajamsku ponudu u dvije dvorane gosti će moći upoznati najnovije trendove u svijetu turizma i putovanja.

Svoje usluge u tom će smislu predstaviti i veleposlanstva Indije, Indonezije, Izralea, Turske i drugih, zatim turističke zajednice i komorska udruženja iz Hrvatske i inozemstva, kao što je Maroko, zatim hoteli i resorti, nacionalni parkovi i parkovi prirode, turističke agencije i turoperateri, aviokompanije i zračne luke te ostali značajni sudionici turizma.

Ni ove godine neće izostati popularna agastronomska ponuda. Za užitak u Gastro ulici pobrinut će se brojni restorani, gdje će se moći kušati egzotična hrana dalekih destinacija, poput indonezijske kuhinje. A za ljubitelje dobre kapljice osigurani su naravno kokteli i vina. Također, predstavit će se i brojna obiteljsko-poljoprivredna gospodarstva.

Radno vrijeme sajma je petkom od 10 do 20 sati tijekom sva tri dana. S obzirom da organizatori pripremaju dodatne novosti i iznenađenja do samog otvorenja, na njihovoj internet stranici www.place2go.org možete u hodu saznati dodatne informacije sve do otvorenja Place2go sajma.

Podijeli na FB