Otvorena 46. Ambienta u skopu koje se održava sajam TRANS-BAU!

Otvorena 46. Ambienta u skopu koje se održava sajam TRANS-BAU!

 
1 / 4
 
 
 

Dana 9. listopada u 11 sati gradonačelnik Milan Bandić službeno je otvorio 46. Ambientu, međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije. Ambienta je jedan od najvažnijih sajmova na Zagrebačkome velesajmu, a ovogodišnja Ambienta je i veća nego ikad u zadnjih 12 godina. Sajam se održava se u deset paviljona, a na 25 tisuća četvornih metara svoje novitete predstavlja više od 450 izlagača iz zemlje i inozemstva. 

Po prvi put u sklupu Ambiente održava se i TRANS-BAU, specijalizirani sajam transporta, građevinskih strojeva i zaštitne opreme, koji je organiziran od strane Udruženja prijevoznika Zagreb. Izlagače Udruženja prijevoznika Zagreb možete posjetiti u Paviljonu 11A te ispred Paviljona 9.

Ovogodišnju Ambientu i TRANS-BAU posjetio je i predsjednik Obrtničke komore Zagreb, dr.sc. Mirza Šabić,  predsjednik Udruženja prijevoznika Zagreb Zdravko Bubnić i članovi Skupštine Obrtničke komore Zagreb Ivica Zanetti te Branko Stričak. 

Sajam Ambienta je otvoren od 9. do 13. listopada 2019. godine na Zagrebačkom Velesajmu, a kako do besplatnih posjetiteljskih ulaznica provjerite na ovoj POVEZNICI. 

 

Podijeli na FB
/ Prijevoz, Sajmovi