Organiziran posjet najvećem cvjećarskom događanju u Poljskoj, Christmas gala, 4.11.2018

Organiziran posjet najvećem cvjećarskom događanju u Poljskoj, Christmas gala, 4.11.2018

Sekcija cvjećara HOK-a kao punopravni član FLORINT, Europske asocijacija cvjećara/florista, Vam omogućava posjetu najvećem cvjećarskom događanju u Poljskoj,

Christmas gala, 4.11.2018. , koje će biti održano u Slaskie Centrum Florystyczne Rekpol, mjestu Turza Slaska, Poljska.

 

Cijena kotizacije za ovo događanje je 70EUR i plaća se direktno u Poljskoj.

Svoja umijeća će u 6-ostanom događanju će prezentirati ALEX CHOI, NATALIA ZHIZHKO i TOMASZ MAX KUCZYŃSKI. Nemojte propusti ovu mogućnost.

Važna napomena: organizator Christmas gala, traži povratnu informaciju o dolasku naših cvjećara, te vas stoga molim da mi dostaviti povratnu informaciju do utorka 16.10.2018 (što prije moguće), kako bi mogli osigurati dovoljan broj ulaznica.

Više o samom događanju / show možete pročitati u priloženom dokumentu.

Nažalost informaciju o ovom događanju dobili smo tek nedavno kao i mogućnost da se našim cvjećarima da prilika prisustvovati ovom događanju.

Osim glavnog razloga a to je posjeta Christmas gala događanju, pripremili smo i popratni program u vidu ponude 4 dnevnog programa puta, koji je u prilogu ovog maila.

Ponuda podrazumijeva organiziran prijevoz,  boravak, posjet showu, te druge aktivnosti kako je navedeno u samom programu.

Hrvatska obrtnička komora sufinancira put na način da snosi trošak autobusa.

Svaki sudionik treba snositi trošak od 990 kn što uključuje; smještaj u hotelu na bazi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama; trošak stručnog pratitelja tijekom putovanja; sve razglede prema programu ( bez uključenih ulaznica ); jamčevinu za paket aranžmane i osiguranje od odgovornosti

 

Molimo zainteresirane da se prijave za put na e-mail kresimir.tomic@hok.hr, kako bi osigurali svoje mjesto u autobusu i dogovorili način plaćanja.

Broj mjesta je ograničen na 35, a mjesta će se popunjavati po principu redoslijeda zaprimanja prijava i to najkasnije do 18.10.2018. godine.

Prijaviti se mogu članovi Hrvatske obrtničke komore.

 

 

Za sve potrebne informacije oko puta, molim javite se u HOK, Krešimiru Tomiću, kresimir.tomic@hok.hr.

 

Podijeli na FB