ODRŽANA IZBORNA SJEDNICA SKUPŠTINE KLUBA UMIROVLJENIH OBRTNIKA-UDRUŽENJA OBRTNIKA SESVETE

ODRŽANA IZBORNA SJEDNICA SKUPŠTINE KLUBA UMIROVLJENIH OBRTNIKA-UDRUŽENJA OBRTNIKA SESVETE

1. izborna sjednica Skupštine Kluba umirovljenih obrtnika-Udruženja obrtnika Sesvete, u mandatnom razdoblju 2018.-2020., održana je 26. siječnja 2018. u restoranu „Taverna Kraljevec“. Sjednica je započela pod vodstvom predsjednika Kluba g. Broza. Prije čitanja dnevnog reda pozdravio je nazočne članove Kluba i goste na sjednici: predsjednika Udruženja obrtnika Sesvete g. Čihaka te dopredsjednike g. Tenšeka i g. Židaka.
Na Skupštini su imenovana Tijela Kluba: Skupština, Upravni odbor, Izvršni odbor te Predsjednik. Za predsjednika Kluba ponovo je imenovan g. Franjo Broz, te je iznio planove rada Kluba u idućem dvogodišnjem mandatu.
Svi su članovi pozvani da se još više uključe u rad Kluba, dolaze na druženje četvrtkom u 19,00 sati u prostorije Kluba kako bi iznijeli i razradili sve zamisli.
Ukratko je izneseno izvješće o aktivnostima Kluba, kao i financijsko izvješće iz protekle godine. Tokom godine pridružilo se još novih članova tako da sada Klub broji 66 članova.
Nakon izlaganja se nazočnima obratio i predsjednik UO Sesvete Miroslav Čihak, čestitao izabranom vodstvu, izrazio zadovoljstvo entuzijazmom i radom članova Kluba i poručio da će Udruženje i u predstojećoj godini biti uz njih, financijski i organizacijski, u skladu s našim financijskim mogućnostima. Na samom kraju pozvao je nazočne da se u ugodnoj i pozitivnoj atmosferi nastave družiti uz skromni domjenak, te razmijene neke nove ideje i mišljenja.

Podijeli na FB