ODRŽANA 2. SJEDNICA SKUPŠTINE KLUBA UMIROVLJENIH OBRTNIKA-UO SESVETE

ODRŽANA 2. SJEDNICA SKUPŠTINE KLUBA UMIROVLJENIH OBRTNIKA-UO SESVETE

2. sjednica Skupštine Kluba umirovljenih obrtnika-Udruženja obrtnika Sesvete održana je 27. siječnja 2017. u restoranu Gurman u Soblincu.
Pod vodstvom predsjednika Kluba g. Broza započela je sjednica. Kako je i planirano, rad Kluba se proširio i na suradnju sa umirovljenicima drugih Udruženja te je Predsjednik pozdravio goste: gđu Ankicu Torbar, predsjednicu Sekcije umirovljenih obrtnika Jastrebarsko, g. Stipu Bučara, predsjednika Udruženja obrtnika Jastrebarsko te gđu Moniku Čunko, tajnicu Udruženja obrtnika Jastrebarsko. Također je pozdravio g. Miroslava Čihaka, predsjednika Udruženja obrtnika Sesvete te dopredsjednike g. Renata Tenšeka i g. Darka Židaka. Nakon iznošenja Izvješća o radu i Financijskog izvješća za prošlu godinu predsjednik Broz je ukratko iznio i plan aktivnosti Kluba za ovu godinu. Tako se planiraju razna druženja: povodom 8. ožujka, izleti, turnir u beli i već tradicionalna proslava Martinja.
Svi su članovi pozvani da se još više uključe u rad Kluba, dolaze na druženje četvrtkom u 19,00 sati u prostorije Kluba, a posebice članove Upravnog odbora Kluba da se odazovu svaki 1. četvrtak u mjesecu kako bi iznijeli i razradili sve navedene zamisli.
Nakon izlaganja su se nazočnima obratili gđa Torbar kao i g. Bučar koji su izrazili zadovoljstvo druženjem sa Klubom, te se nadaju da će se nastaviti još dugo i da će realizirati još zajedničkih izleta. Predsjednik UO Sesvete Miroslav Čihak, izrazio je zadovoljstvo entuzijazmom i radom članova Kluba i poručio da će Udruženje i u predstojećoj godini biti uz njih, financijski i organizacijski, u skladu s našim smanjenim financijskim mogućnostima te na samom kraju pozvao nazočne da se u ugodnoj i pozitivnoj atmosferi nastave družiti uz skromni domjenak, te razmijene neke nove ideje i mišljenja.

Podijeli na FB