Obavijest – sajam cvijeća “Cvjetna Jaska” i 1. Obrtnički sajam Jastrebarsko – 4. i 5. svibnja

S namjerom da predstavi široku lepezu djelatnosti, proizvoda i usluga obrtnika koji djeluju na širem području Grada Jastrebarskog, kao i gostujućih obrtnika, Udruženje obrtnika Jastrebarsko i Turistička zajednica Grada Jastrebarsko organiziraju 4. i 5. svibnja 2019. godine  (subota i nedjelja) 1. Obrtnički sajam – Jastrebarsko.

Sajam obrtništva bit će sastavni dio dvodnevne manifestacije “Cvjetna Jaska”, prodajne izložbe cvijeća, sadnica i pratećeg programa, a održat će se u izuzetnom ambijentalnom prostoru perivoja dvorca Erdődy.

  1. Obrtnički sajam biti će popraćen nizom tematskih radionica i prikazima starih obrta i zanata, kao i brojnim drugim sadržajima koji se organiziraju u okviru manifestacije “Cvjetna Jaska” te popratnom ugostiteljskom ponudom.

ISTAKNUTI NAPORAN RAD OBRTNIKA, PREZENTIRATI NJIHOV PROIZVOD I USLUGU, PREDSTAVITI NJIHOVE OSOBITOSTI I SPECIFIČNE VJEŠTINE, POVEZATI I MOTIVIRATI OBRTNIKE – svrha je prvog jaskanskog obrtničkog sajma.

Sajam će biti izložbeno – prodajnog karaktera, a organizator se obavezuje oba dana sajma  (4. i 5. svibnja), izlagačima od 10.00 do 18.00 sati besplatno ustupiti izložbeno – prodajni štand. Izlagače koji imaju vlastiti štand, molimo da to navedu u prijavi.

Prijave zainteresiranih primaju se do 19. travnja 2019., uz napomenu da su izlagači  dužni pridržavati se zakonskih odredbi koje reguliraju prodaju robe ili obavljanja usluga prigodnom prodajom, te se obavezuju da prodaju i izlažu na vlastitu odgovornost.

Napomena: manifestacija se održava na vanjskom otvorenom izložbenom prostoru, a u slučaju loših vremenskih neprilika odgađa se za slijedeći vikend.

Poziv i obrazac PRIJAVE za sudjelovanje možete preuzeti sa stranice Udruženja ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­www.uo-jaska.hr i www.tzgj.hr;  
Prijavu molimo vratiti popunjenu  najkasnije do 19. travnja 2019. godine na e-mail adresu udruženja:
uo.jastrebarsko@hok.hr;

Detaljnije informacije na tel. 01 62 81 382 ili mob. 098 611 374 – Monika Čunko

U slučaju bilo kakvih pitanja, rado ćemo odgovoriti na sve Vaše upite i zahtjeve, uvjereni da će manifestacija „CVJETNA JASKA „ i 1. OBRTNIČKI SAJAM biti organizirani na zadovoljstvo i korist svih sudionika.

Podijeli na FB
/ Sajmovi