NAKON PROVEDENIH IZBORA U VELJAČI 2015. GODINE, ODRŽANA KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA SKUPŠTINE UDRUŽENJA OBRTNIKA SESVETE

NAKON PROVEDENIH IZBORA U VELJAČI 2015. GODINE, ODRŽANA KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA SKUPŠTINE UDRUŽENJA OBRTNIKA SESVETE

Predsjednik Udruženja ponovo Miroslav Čihak

Nakon provedenih izbora u veljači, 26. veljače 2015. godine, održana je konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Sesvete.
Skupština kao najviše tijelo upravljanja Udruženjem, konstituirana je za mandatno razdoblje 2014/2018.g., a čini je 27 izabranih članova, od čega je 7 novih članova.
Jednoglasnom odlukom svih prisutnih članova za predsjednika Udruženja u novom četverogodišnjem razdoblju ponovo je imenovan gospodin Miroslav Čihak, koji je tu dužnost na zadovoljstvo svih članova Udruženja vrlo uspješno i odgovorno obavljao posljednjih 14 godina.
Skupština je također imenovala Upravni odbor kao svoje izvršno tijelo. Upravni odbor broji 9 članova od kojih 7 njih u svojstvu predsjednika ceha, a 2 člana imenovana su na prijedlog predsjednika Miroslava Čihaka. To su slijedeći članovi:
Darko Židak, Goran Glavendekić, Grozdana Munjaković, Mirko Mađarčević, Josip Kohanić, Ivan Ravlić, Martina Čerkez, Renato Tenšek i Željko Lacković.
Također je imenovan i Nadzorni odbor od tri člana, kojeg čine:
Vlado Domenkuš, Snježana Tepeš i Ivica Pezelj.
Ovom prigodom dodijeljene su zahvalnice Udruženja bivšim članovima tijela za njihovo angažiranje i trud u radu Udruženja obrtnika Sesvete i doprinos u unapređenju obrtništva:
Marici Fluka, Draženu Mlinariću, Franji Brozu, Mariu Žuniću, Mirjani Maljak, Zdenki Kocijan, Tatjani Filipović, Mladenu Munjakoviću, Zdenku Bučecu, Branku Grubišiću, Stjepanu Pajurinu i Nedeljku Orešiću.

Podijeli na FB