Najava održavanja DRŽAVNOG PRVENSTVA FRIZERA I KOZMETIČARA REPUBLIKE HRVATSKE, 8. studenog 2015.

Najava održavanja DRŽAVNOG PRVENSTVA FRIZERA I KOZMETIČARA REPUBLIKE HRVATSKE, 8. studenog 2015.

Poštovani,

zadovoljstvo nam je najaviti održavanje DRŽAVNOG PRVENSTVA FRIZERA I KOZMETIČARA REPUBLIKE HRVATSKE, u organizaciji Ceha frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore koje će se održati 8. studenog 2015. godine u prostorijama Hrvatske obrtničke komore.

Na natjecanje su dobro došli frizeri, kozmetičari, djelatnici u salonima, umjetnici, učenici, škole, zaljubljenici u estetiku te svi koji žele doživjeti novo iskustvo i svjedočiti umijećima naših natjecatelja. Zainteresirani natjecatelji mogu se direktno prijaviti na državno natjecanje, bez obzira jesu li se prije natjecali na natjecanjima, te da li su prošli bilo kakva prednatjecanja, uz uvjet da su državljani Republike Hrvatske.

Svi natjecatelji ovisno o plasmanu na državnom prvenstvu, imaju mogućnosti postati dio Internacionalnog tima Ceha frizera i kozmetičara, te na taj način nastupati na međunarodnim natjecanjima u organizaciji OMC-a, Europskim prvenstvima te Svjetskom individualnom i ekipnom prvenstvu. Financiranje nastupa na natjecanjima van RH, u organizaciji OMC-a ovisiti će isključivo o odluci vodstava Internacionalnog tima i Hrvatske obrtničke komore.

Natjecatelji i modeli koji pristupaju natjecanju potpisuju obrazac za dopuštenje fotografiranja i korištenja fotografija modela i šalju ga zajedno s prijavom. Popunjene prijavnice potrebno je dostaviti Hrvatskoj obrtničkoj komori najkasnije do 1. listopada 2015. na e-mail adresu ana.vukmanic@hok.hr ili poštom na adresu: Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49/2, p.p. 166, 10 000 Zagreb, s naznakom „za Državno prvenstvo frizera“.

Obrazac prijave:03_PRIJAVNICA ZA DRZAVNO PRVENSTVO FRIZERA_I_KOZMETICARA_2015-07-27a kao i propozicije i kategorije natjecanja moguće je naći i na stranici https://www.hok.hr/drzavno_prvenstvo_frizera_i_kozmeticara_hrvatske. Molimo ispuniti prijavnicu, na način da se natjecatelj prijavi za kategorije u kojima će nastupiti, te dostavi sve potrebne informacije kako je navedeno u prijavnici. Hrvatska obrtnička komora će provjeriti dostavljene dokumente i ako je s prijavom sve u redu poslati službenu potvrdu da je natjecatelj prijavljen te poslati račun za plaćanje kotizacije.

Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja vezano uz natjecanje, kategorije, propozicije, možete se obratite na sljedeće e-mail: kontakt osoba Ana Vukmanić; ana.vukmanic@hok.hr ili na broj 01/4806-619.
Plakat:01_c_Slika_Plakat-Drzavno_prvenstvo_frizera

Podijeli na FB