KVARNER EXPO 2019.

KVARNER EXPO 2019.

Obrtnička komora Primorsko-goranske županije u suradnji sa Udruženjem obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine te pod pokroviteljstvom Grada Crikvenice, HOK-a, HGK-ŽK Rijeka i Primorsko-goranske županije i ove će godine organizirati izložbeno-prodajni sajam suvenira, vina i autohtonih proizvoda Kvarner Expo.

To će biti prilika da se na jednom mjestu okupe brojni obrtnici i poduzetnici s ciljem izlaganja i prodaje svojih proizvoda – izvornih suvenira iz cijele Hrvatske.

Sajam će se održati 21., 22. i 23. lipnja 2019. godine u Crikvenici, na Trgu Stjepana Radića (glavni gradski trg na šetnici uz more).

Izložbeni prostor do 4 m2 za sve izlagače biti će besplatan ( uz mogućnost uvođenja minimalne kotizacije od 200,00 kn po izlagaču radi spriječavanja odustanka izlagača u zadnji čas).

Molimo sve zainteresirane izlagače – proizvođače suvenira, vina i autohtonih proizvoda da se prijave za izlaganje na sajmu na e-mail adresu: ok.rijeka@hok.hr, nakon čega će dobiti obrazac prijave.

Budući da je izlagački prostor sajma ograničen, ukoliko se prijavi prevelik broj zainteresiranih izvršit će se selekcija izlagača, a prednost imaju obrtnici – proizvođači suvenira.

Osoba za kontakt:Maja Heberling, 051/325-599; 051/325-583.

Podijeli na FB