Kupnja elektroničke komercijalne i plaćanje dnevne parkirališne karte putem interneta

Kupnja elektroničke komercijalne i plaćanje dnevne parkirališne karte putem interneta

15. rujna 2015. Podružnica Zagrebparking od 15. rujna 2015. godine svojim korisnicima omogućuje on-line kupnju elektroničkih komercijalnih i plaćanje dnevnih parkirališnih karata, uz dosadašnju mogućnost on-line kupnje povlaštenih parkirališnih karata.

Usluga je dostupna na Portalu za kupnju parkirališnih karata na internet stranici Podružnice. Pristup portalu je jednostavan i započinje registracijom korisnika nakon koje se kupuje željena karta, uz potrebnu sigurnost u smislu zaštite osobnih podataka. Na samom portalu nalaze se detaljne upute o korištenju svih usluga.

Za kupnju komercijalne tjedne, mjesečne ili godišnje parkirališne karte nije potrebno ispunjavati uvjete vezane uz prebivalište i vlasništvo vozila koji su potrebni kod kupnje povlaštene parkirališne karte. Dnevna parkirališna karta plaća se na jednostavan način upisom njenog broja.

Elektroničku komercijalnu parkirališnu kartu kao i povlaštenu parkirališnu kartu nije potrebno istaknuti na vozilu. Korisnici će biti obaviješteni o njenom isteku na e-mail adresu koja je korištena kod prijave na portal za kupnju parkirališnih karata.

Uvođenje modernizirane usluge uvelike olakšava proces kupnje parkirališnih karata, te smanjuje troškove i gužve na blagajnama Podružnice. Prednosti kupnje elektroničkih karata korisnici su vrlo brzo prepoznali, te je korištenje portala za web kupnju u stalnom porastu. – See more at: https://www.zgh.hr/default.aspx?id=9289#sthash.tAH4zVp8.dpuf

Podijeli na FB