IZVOR – 3. Sajam županija, izvornih proizvoda, običaja i manifestacija

IZVOR – 3. Sajam županija, izvornih proizvoda, običaja i manifestacija

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da će se na Zagrebačkom velesajmu u terminu od 29.09.-02.10.2016. održati IZVOR – 3. Sajam županija, izvornih proizvoda, običaja i manifestacija. Koncepcija sajma IZVOR temeljena je na prezentaciji svih 20 hrvatskih županija i Grada Zagreba na jednom mjestu a u cilju predstavljanja ukupnog gospodarskog potencijala i kulturne baštine Republike Hrvatske.

Sajam IZVOR je izložbeno-prodajnog karaktera i održava se u istom terminu sa Sajmovima zdravog življenja (Mystic, Organica, Apitera) na kojima se očekuje više od 400 izlagača i 30.000 posjetitelja.

Cilj održavanja sajma IZVOR je:
– Predstavljanja ukupnog gospodarskog i turističkog potencijala i kulturne baštine Republike Hrvatske domaćoj i inozemnoj javnosti.
– Podizanje svijesti o značaju županija u gospodarskom i turističkom razvitku RH
– Poticanja tržišnog interesa i rasta prodaje izvornih hrvatskih proizvoda
– Potpora malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima u prezentiranju njihovih proizvoda i usluga

Sajam IZVOR se sastoji od 3 programske cjeline:
– Gospodarsko-poslovna prezentacija – prezentacija vodećih gospodarskih subjekata, privatnih poduzetnika, obrtnika i OPG-ova pojedine županije
– Prezentacija kulturno-turističkih potencijala – prezentacija turističkih sadržaja, nematerijalne baštine, narodnih običaja i manifestacija
– Gospodarski forum – susret predstavnika županija i izlagača s predstavnicima nadležnih ministarstava

Pozivamo Vas da i Vaša Obrtnička komora bude sudionik sajma IZVOR te prezentirate proizvode i usluge obrtnika Vaše županije. Priloženo Vam dostavljamo prijavu sa cjenikom a na sva dodatna pitanja rado ćemo odgovoriti na tel: 01 6503-365, 6503-533, 6503-245 ili mail: nbunjevac@zv.hr, mleskovic@zv.hr te jgrdovic@zv.hr.

Podijeli na FB