Informacija i prijavni materijali vezani uz organizaciju i sufinanciranje nastupa članova HOK-a na 53. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2020.; 16.-20.09.2020.

Informacija i prijavni materijali vezani uz organizaciju i sufinanciranje nastupa članova HOK-a na 53. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2020.; 16.-20.09.2020.

53. Međunarodni obrtnički i poduzetnički sajam u Celju 2020. godine će biti održan  u terminu od 16.-20. rujna 2020. godine.

U Udruženju možete dobiti informacije vezane uz sam sajam, uvijete i način sufinanciranja nastupa za članove HOK-a,  na štandu Komore.

Međunarodni sajam u Celju je respektabilna sajamska izložba sa preko 1.500 izlagača iz 34 države Svijeta, sa velikom posjetom sajmu (oko 121.000 posjetitelja u 2019. godini iz 44 države Svijeta) te je mjesto kvalitetne prezentacije proizvoda i usluga za obrtnike i poduzetnike iz Hrvatske već više od 25 godina.

Hrvatska obrtnička komora, uz sufinanciranje nastupa u iznosu od 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora za svoje članove, priprema nastup po principu „ključ u ruke“ – svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju na štandu, dežurnu osobu na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-Celje-Zagreb i postavu na štandu, najavu nastupa prema službama sajma Celje, sve potrebne informacije, tehničke podatke, upute, ulaznice za sajam-kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Mole se obrtnici/poduzetnici da, ukoliko su zainteresirani za organizirani i sufinancirani nastup na sajmu u Celju, utoliko ispunjene prijavne materijale što prije dostave u Hrvatsku obrtničku komoru, kako bi stručna služba Komore na vrijeme pripremila njihov nastup na sajmu budući je izložbeni prostor ograničen i sam sajam zadaje rokove pripreme i najave nastupa kao i izlagača HOK-a.

Stojimo Vama i zainteresiranim obrtnicima/poduzetnicima na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

 S poštovanjem,

 

   
Dražen Horvat
Odjel za gospodarstvo i savjetovanje

Hrvatska obrtnička komora

T: +3851 4806 650 
E: drazen.horvat@hok.hr | www.hok.hr
Ilica 49, Zagreb
  
Podijeli na FB