iba 2015: Svjetski vodeći stručni sajam za pekarstvo, slastičarstvo i grickalice

iba 2015: Svjetski vodeći stručni sajam za pekarstvo, slastičarstvo i grickalice

Ako ugodni miris svježe pečenih pekarskih proizvoda ispunjava prostor, ako izvrsni kolači i slastice zavode vaše oči i nepce, ako miris kave potiče osjetila i ukusne grickalice čekaju samo Vas, tada znate da je sajam iba otvorio svoja vrata na međunarodnom sajmu u Münchenu.

Od 12. do 17. rujna 2015. iba će biti mjesto susreta stručnjaka iz područja pekarstva, slastičarstva i industrije grickalica.

Više od 1.200 izlagača iz cijeloga svijeta predstaviti će svoje najnovije inovacije, trendove i tehnička postignuća u Münchenu.

Svjetski vodeći stručni sajam za pekarstvo, slastičarstvo i grickalice privlači više od 70.000 posjetitelja iz više od 160 zemalja svijeta.

Ovogodišnje teme u fokusu – grickalice i kava posebno su istaknuti u raznovrsnoj i širokoj ponudi sajma. Kao i uvijek, možete se radovati bogatim propratnim programima: iba-IUBC-CUP, iba forum, iba summit, iba Oktoberfest šator, posebna izlagačka područja i ceremonije nagrađivanja garantiraju raznolik program koji pružaju know-how.

iba 2015 predstavlja najnovije trendove od pekarskih sastojaka do pakiranja, ali i najuspješnije, najkreativnije i najinovativnije tvrtke.

Ponuda sajma: po grupama djelatnosti:

Sirovine/Sastojci
Opremanje trgovina/Oprema
Proizvodna tehnologija/Kava
Grickalice
Pakiranje
Logistika
Čistoća/Higijena
Energija
Dodatni pribor

Kompletnu informaciju o predstojećem sajmu iba možete pronaći na linku zastupnika sajma München za Hrvatsku tvrtke „Belimpex d.o.o.“ :https://www.belimpex.hr/novost/iba-2015-418.html

Za sve dodatne informacije vezane uz mogućnost izlaganja na sajmu ili stručne poslovne posjete sajmu iba 2015 možete se obratiti na kontakte zastupnika sajmu u Hrvatskoj:

Belimpex d.o.o.

Zastupstvo sajma Messe München International za Hrvatsku

A. Štrbana 18
10000 Zagreb

g. Belan Anton

g. Belan Tonči

tel: 01 36 38 363, 36 48 276,
fax: 01 30 17 992,
e mail: bel-impex@zg.t-com.hr
www.belimpex.hr

Podijeli na FB