Hair expo Zagreb 8. – 10. 3. 2019.

Beauty & Hair Expo regionalni je sajam, u organizaciji Zagrebačkog Velesajma,  posvećen novitetima i novim trendovima u ljepoti prezentiranima kroz nove proizvode, brojne edukacije i seminare.

Nova sve modernija vremena koja se brzo mijenjaju zahtjevaju i novi prilagođeni pristup. Iako Velesajam ima preko 110 godina tradicije sajmova od čega u segmentu ljepote 20 godina, Beauty & Hair Expo kvalitetu tradicije diže na novu razinu i otvara vrata promjenama. Nekada manji dio sajma ljepote, a danas kao ravnopravna kategorija, „Kosa“ dokazuje da je trend oko dobrog stiliziranja kose, u svijetu već postao posebna vrsta umjetnosti.

Beauty sajam 2018. brojao je 315 izlagača iz 25 zemalja na površini od 12 800 kvadrata, dok se 2019. godine očekuju puno veće brojke s obzirom na interes koji je do sada iskazan.

Hair Expo okupiti će najpoznatije frizere Velike Britanije kao što su Efi Davies, Indira Schauwecker i Kevin Luchmun.

Također, po prvi puta na hrvatskom tržištu, predstaviti će se i novi svjetski poznati brand #Mydentity iza čijeg imena stoji Guy Tang, jedan od najboljih colorista današnjice.

U suradnji sa hrvatskim frizerima i dizajnerima, poznati gosti edukatori, kroz svoje nastupe predstaviti će novitete za 2019. godinu u bojanju, njezi i stiliziranju.

S obzirom na ubrzani rast i razvoj tehnologija u frizerskoj industriji, namjera nam je našim klijentima i posjetiteljima sajma, prezentirati i poseban segment u opremanju salona. Moderni i u trendu, današnji saloni mjesta su opuštanja i ugode a ne samo mjesto pružanja frizerskih usluga.

Sajmovi prezentiraju novitete i omogućavaju praćenje globalnih trendova na lokalnoj razini te su mjesto razmjene i prikupljanja informacija. Posebnost sajmova, pogotovo ovoga tipa, je u tome što ne mogu biti zamijenjeni internetom; prezentacija tehničkih elemenata uživo ne može biti vjerno dočarana drugačije, nego izravnom interakcijom.

Cjelokupni koncept sajma te odabir Zagreba kao mjesta održavanja, polazi iz činjenice da je Zagreb  geografski smješten na kulturnom, povijesnom i političkom sjecištu istoka i zapada Europe. Zagreb kao grad može ponuditi cjelokupni doživljaj za posjetitelje, odličnu gastronomsku i kulturološku scenu isto kao i različita posebna događanja.   Na taj način širi se turistička ponuda Grada ali i cijele Hrvatske, koja je ionako sve traženija turistička destinacija.

Hair Expo Zagreb  sa svojim bogatim sadržajem u beauty industriji i frizerskim edukacijskim programom, regionalni je događaj za mlade stiliste i sve one koji žele napredovati u struci.

Organizatori sajma su: Zagrebački velesajam

Za svoje mjesto kao izlagač, možete kontaktirati Velesajam na telefon +385 1 6503 431 i 6503245 ili na mail projektnog tima  zv.beauty-hair@zv.hr.

Podijeli na FB
/ Frizeri i kozmetičari, Sajmovi