Gastronomski užitak na Tjednu dobre hrane

Gastronomski užitak na Tjednu dobre hrane

Još jedan Tjedan dobre hrane odvijat će se od 25. do 31.5.2015. Tjedan dobre hrane u organizaciji Dobrih restorana najveći je višednevni festival hrane na ovim prostorima.

Svi posjetioci ovog festivala imat će priliku kušati autorska jela chefova kuhinje, specijalitete te posebno osmišljena tematska jela u najboljim hrvatskim restoranima.

Minimalno tri slijeda delicija i to po cijeni od 100 kn za minimalno tri slijeda jela i bočicu Jamnice. Na Tjednu sudjeluju desetci restorana iz cijele Hrvatske.

Tjedan se otvara Dobrim početkom, a utorak će biti obilježen Dobroj tjestenini. Srijeda je rezervirana za Dobru svjetsku hranu, četvrtak za fino meso, a petak za laganu ribu, prenosi portal dobrahrana.jutarnji.hr.

Ovaj put u ukusnim delicijama moći će se uživati i tijekom vikenda, 30. i 31.5., kada su na meniju Dobri specijaliteti restorana diljem Hrvatske. Osim uživanja u blagovaonicama, ovog proljeća moguće je sudjelovati i na kulinarskim radionicama u sklopu Tjedna Dobre hrane za samo 100 kuna u Centru za kulturu prehrane.

Cijeli popis restorana i menija potražite ovdje.

Podijeli na FB