Fotosajam 2018.

Pozivamo vas na 18. po redu Fotosajam koji će se održati u subotu, 20.10.2018. na starom mjestu – u City Plaza Centru (bivši Hypo centar), a koji se nalazi na adresi Slavonska avenija 6 u Zagrebu.

Fotosajam je jedini sajam fotografske i video opreme u Hrvatskoj. Jednom godišnje imate mogućnost vidjeti i isprobati sve najnovije fotoaparate i dodatnu opremu poznatih i malo manje poznatih brendova, novitete i u drugim područjima fotografije i videa kao što su dronova, grafički tableti i slično, a s druge strane možete i prodavati, kupovati ili mijenjati stare fotoaparate, objektive i ostalu opremu.

Tijekom Fotosajma se u posebnoj prostoriji odvijaju i besplatna predavanja pa tako možete naučiti i neki novi trik poznatih fotografa.

Svim posjetiteljima osigurani su i specijalni sajamski popusti na kupnju tijekom sajma, ali i nakon njega zahvaljujući kuponima koji se nalaze u službenom Katalogu Fotosajma i koje možete iskoristiti i mjesec dana nakon sajma.

Sajam je za posjetitelje otvoren od 10 do 16 sati, a cijena ulaznice je samo 15 kuna! Cijena ulaznice za učenike, studente i umirovljenike je 10 kuna.

U cijenu ulaznice je uključen i besplatan Katalog na 48 stranica, a u kojem vas očekuje i mnogo zanimljivog sadržaja te još više popusta i zanimljivih iznenađenja.

Preuzeto sa: https://fotosajam.info/

Podijeli na FB
/ Sajmovi