Festival kose – Barok u kosi, 15. listopada 2017.

Festival kose – Barok u kosi, 15. listopada 2017.

Pozivamo Vas da se uključite u stručni seminar za frizere i kozmetičare pod nazivom “FESTIVAL KOSE – BAROK U KOSI” koji će se u organizaciji tvrtke “Shapeit” j.d.o.o. iz Zagreba a u suradnji s Obrtničkom komorom Varaždinske Županije, Udruženjem Hrvatskih Obrtnika Varaždin i Cehom frizera održati u Varaždinu dana 15. listopada 2017.g.(nedjelja), U HOTELU TURIST, Aleja kralja Zvonimira 1, Varaždin sa početkom u 14 SATI.

Stručni seminar voditi će gospodin LUCIANO FAI, ALESSANDRO GIRARDI I ALBERTO MEZZANOTTE.profesori šišanja i vrhunski stilisti iz Verone. Luciano Fai ujedno je i vlasnik Glamour school – škole za frizere u Veroni.

Frizeri će imati priliku upoznati se sa najnovijim svjetskim trendovima a odnosi se na bojanje, šišanje, pramenovanje i izrade frizura sa svim detaljima što lansira Italija za navedeno razdoblje, jesen-zima 2017. godine. Ovaj događaj je izuzetno značajan za svakog pojedinog frizera jer mu na ovaj način omogućava kontinuirani napredak i usavršavanje kao i ostanak u trendu frizerskih događanja u svijetu. Svaki sudionik na kraju seminara dobiva DIPLOMU “GLAMOUR SCHOOL”a. Na svim modelima biti će prikazan najnoviji makeup koji će prikazati vrhunska vizažistica sa proizvodima Essence i Catrice. Voditelj seminara je gospođa Višnja Poropat- profesor. Kotizacija seminara iznosi 400,00 kuna + PDV uz ispostavu original fakture za svaku osobu. Nakon uplate šaljemo pozivnicu s kojom se dolazi na seminar. U seminar ćemo uključiti i učenike- buduće frizere srednje strukovne škole na području Varaždinske županije.

Svi zainteresirani frizeri mogu se obratiti firmi “SHAPEIT” j.d.o.o. VI Južna obala 13, Zagreb na mobitel ili 092/345 3292 gospođi Jadranki Šepek najkasnije do 01. rujna 2017.

Na kraju seminara, organizirali smo i bogatu tombolu sa puno nagrada. Glavna nagrada je trodnevni put u Veneciju- agencija Kompas iz Zagreba.
Nakon završetka seminara, pozivamo sve sudionike na zajednički domjenak i druženje.
Medijski pokrovitelj je časopis SVIJET a očekujemo dolazak novinara iz drugih dnevnih novina i Hrvatske televizije.

O svim ostalim događajima biti ćete na vrijeme obaviješteni a isto tako možete nas kontaktirati na mobitel
ili 092/345 3292
“Shapeit” j.d.o.o.
Jadranka Šepek

Podijeli na FB