Europsko prvenstvo frizera i kozmetičara 2016.

Europsko prvenstvo frizera i kozmetičara 2016.

Poštovani,
obavještavamo Vas da će Europsko prvenstvo frizera i kozmetičara u organizaciji OMC-a održati 11. i 12. rujna 2016. godine u Parizu, Francuska. Ako se želite natjecati na Europskom prvenstvu molim Vas da se pošaljete ispunjenu prijavnicu putem e-maila ana.vukmanic@hok.hr ili poštom na adresu Hrvatska obrtnička komora, Odjel za organizaciju rada cehova, Ilica 49/II, 10000 Zagreb najkasnije do 20. lipnja 2016. godine kako bi Vas na vrijeme prijavili za sudjelovanje na natjecanju. U prilogu se nalazi prijavnica za natjecanje kao i propozicije natjecanja.
Europsko prvenstvo održati će se u sklopu sajma MCB by Beaute Selection u kongresnom centru Porte de Versailles.
Potencijalnim natjecateljima preporučamo detaljno proučavanje propozicija jer na ovogodišnjem Europskom prvenstvu na snagu stupaju nove propozicije koje vrijede do 2018. godine. Također te propozicije vrijediti će i na svim domaćim i međunarodnim pripremnim natjecanjima.
Prijave na natjecanje vrše se isključivo preko Hrvatske obrtničke komore jer svaka prijavnica zahtjeva pečat organizacije koja je član OMC-a. Za Republiku Hrvatsku to je Hrvatska obrtnička komora.
Ove godine, Hrvatska obrtnička komora, organizira odlazak na Europsko prvenstvo i za posjetitelje. Hrvatska obrtnička komora organizirati će put i smještaj za vrijeme trajanja Europskog prvenstva u Parizu.
Sve troškove puta, smještaja i kotizacije za natjecatelje kao i ulaznice za posjetitelje kandidati tj. posjetitelji snose sami.
Plaćanje kotizacije ne vrši odmah, već prilikom ispostave fakture od strane OMC-a. Svi natjecatelji biti će pravovremeno obaviješteni o plaćanju kotizacija.
Za sve dodatne informacije slobodno se obratite odjelu za organizaciju rada cehova na broj telefona 01/ 48 06 619 (Ana Vukmanić) 01/48 06 666 (centrala) ili putem e-maila ana.vukmanic@hok.hr.

Podijeli na FB