Dobrodošli na 5. Gospodarski sajam Varaždin 2019!

Dobrodošli na 5. Gospodarski sajam Varaždin 2019!

Ovogodišnji – peti po redu GSV (Gospodarski sajam Varaždin) održat će se 31.svibnja i 01.lipnja 2019. na Kapucinskom trgu u Varaždinu, a uz izlagačke aktivnosti i stručno popratne programe nudit će cjelodnevni zabavno glazbeni program te besplatan ulaz za posjetitelje.

Na sajmu će se predstaviti obrtnici, poduzetnici, gradovi, općine, OPG-i,vinari, modni dizajneri, likovni umjetnici, udruge, ugostitelji, domaće radiosti, inovatori i auto kuće s područja Sjeverozapadne Hrvatske.

GSV 2019 će u dva dana obilježiti sajamska izložba i prezentacija, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave  i predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, gastronomska ponuda,  cjelodnevni prateći sadržaji, zabavno glazbeni program i nagradne igre za posjetitelje.

 

Ulaz na sajam oba dana je besplatan, a uz zabavno glazbeni program, prodaju, degustacije i prezentacije izlagači i organizatori priređuju razna iznenađenja za posjetitelje. 

Službeno otvorenje GSV-a 2019 predviđeno je za petak 31. svibnja u 12.00. sati. Na petom Gospodarskom sajmu u Varaždinu u organizaciji marketinške agencije Tin – marketing d.o.o. predviđeno je predstavljanje više od 100 izlagača.

U cjelodnevnom zabavno glazbenom programu na velikoj otvorenoj pozornici 31. svibnja i 01. lipnja nastupit će razna Kulturno umjetnička društva, tamburaški sastavi, plesni klubovi, Društvo naša djeca –CTK Varaždin, Limene glazbe, Klape, Ženske vokalne skupine i mnogi drugi.

Pokrovitelji Gospodarskog sajma Varaždin 2019. su Grad Varaždin, Varaždinska županija, Hrvatska gospodarska komora,HGK – Županijska komora Varaždin, Obrtnička komora Varaždinske županije, Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin.

Organizator Gospodarskog sajma Varaždin 2019. je marketinška agencija Tin – marketing d.o.o. iz Varaždina.

Sajam će biti otvoren za posjetitelje od 10:00 do 18:00 sati, a ulaz je besplatan!    Tko će htjeti, moći će na samom ulazu u sajamsku dvoranu ostaviti dobrovoljni prilog za Društvo invalida Grada Varaždina.

 

Tin marketing d.o.o.

Podijeli na FB