Dani poslova u turizmu 2019., informacija, poziv ugostiteljima

Dani poslova u turizmu 2019., informacija, poziv ugostiteljima

Poštovani,

nastavano na suradnju s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava u provedbi „Dana poslova u turizmu“ ovim putem prosljeđujemo poziv namijenjen ugostiteljima koji aktivno traže adekvatnu radnu snagu, kroz promociju slobodnih radnih mjesta i susret s osobama koje su u potrazi za poslom.
Svi zainteresirani ugostitelji (poslodavci) imaju se mogućnost prijaviti kao izlagači na Danima poslova u turizmu 2019. koji će se održati u Osijeku (18.01.), Zagrebu (25.01.) i Splitu (01.02.)

Dani poslova u turizmu je projekt nastao u organizaciji Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Ministarstva turizma, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslodavaca i Udruge poslodavaca u hotelijerstvu sa ciljem osiguranja bolje vidljivosti zanimanja u turizmu te mogućnosti zapošljavanja koje pruža turistički sektor.

Vaše sudjelovanje na Danima poslova u turizmu omogućit će promociju vaših slobodnih radnih mjesta i susret s osobama koje su u potrazi za poslom.

Poslodavci – izlagači ne snose troškove najma izlagačkog mjesta te vam je sudjelovanje omogućeno bez dodatnih troškova.

Na trećim Danima poslova u turizmu očekuje se preko 10.000 posjetitelja, nezaposlenih osoba, učenika završnih razreda srednjih ugostiteljskih škola te ostalih zainteresiranih za rad na sezonskim poslovima. Upravo su Dani poslova u turizmu prava prilika promocije poslova u turizmu te motiviranja svih onih koji su potrazi za poslom, bilo da su do sada radili u turizmu ili ne, kao i mladih koji tek ulaze na tržište rada.

Aktivnosti jednodnevnih Dana poslova u turizmu 2019. uključivat će predstavljanje poslodavaca na štandovima, prikaz primjera dobre prakse – iskustva od strane poslodavaca i sezonskih radnika zaposlenih putem Mjera aktivne politike zapošljavanja, promociju centara kompetentnosti, prezentacije turističkih zanimanja i druge aktivnosti.

Prijavni obrazac za sudjelovanje u svojstvu poslodavca izlagača nalazi se na poveznici:
http://upitnici.hzz.hr/index.php?r=survey/index&sid=794854&lang=hr

Prijave se vrše isključivo putem navedenog linka te da bi imali mogućnost predstaviti se u svojstvu izlagača morate se prijaviti te poštovati navedene upute.

Zbog velikog interesa i ograničenog broja prijava molimo vas da obrazac popunite i pošaljete u što skorijem vremenu, a najkasnije do 04.01.2019.
Svi poslodavci koji na vrijeme popune prijavni obrazac sa svim traženim podacima, dobit će potvrdu sudjelovanja e-mailom od strane HZZ-a.

U slučaju dodatnih pitanja slobodno nam se obratite na mail kresimir.tomic@hok.hr; cehovi@hok.hr, ili putem telefona 01/4806 631, kontakt osoba Krešimir Tomić.

Podijeli na FB