Dani ljepote & fitnessa na Zagrebačkom velesajmu od 13. do 15. ožujka

Dani ljepote & fitnessa na Zagrebačkom velesajmu od 13. do 15. ožujka

Sajam DANI LJEPOTE vodeći je događaj u regiji za profesionalce u sektoru ljepote te međunarodna platforma za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju.

Sajam je posvećen različitim sektorima industrije ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i Spa saloni, kosa, nokti, fitness, modni accessories.

Tijekom tri dana očekuje vas bogat program, predavanja, prezentacije i radionice. Dani ljepote mjesto su mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s posjetiteljima.

I ove godine nas očekuje međunarodno natjecanje za najboljeg Nail art dizajnera 2015 na temu Love animals. Natjecanje će se održati u subotu, 14. i nedjelju, 15. ožujka u više različitih kategorija. Dio zarade od kotizacije donirat će se azilu za životinje – društvu za zaštitu životinja.

Na velika vrata ove godine vraća se frizerski segment. U nedjelju, 15. ožujka u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, uz svesrdnu podršku Hrvatske obrtničke komore, Ceha frizera, Udruženja obrtnika grada Zagreba, na rasporedu je Frizerski dan, u sklopu kojeg će se održati međunarodni seminari, radionice i revije frizura. Posebno ističemo poznatog prezentera Angela Frrachia iz Moroccanoil, Marka Wolley-a iz Electric Hair i večernji show, look&learn seminar RUSK.

Izlagači iz te branše na svojim će štandovima tijekom sajma svakodnevno prezentirati frizerske novitete.

U 2015. godini, MAKE UP RADIONICU preuzimaju stručnjakinje iz MUD ACADEMY HRVATSKA sa temama „Smokey eyes“ i „Evening look“, u velikom stilu vraća nam se i natjecanje Hrvatske obrtničke komore-Ceh kozmetičara „Zlatni ruž“, sa vrlo atraktivnom temom „50 Shades of Grey“

Novim, drugačijim i bogatijim sadržajima ove godine osmišljen je i oblikovan novi projekt:

DANI LJEPOTE I FITNESSA

Na jednom mjestu naći će se instruktori aerobika, osobni treneri, fitness entuzijasti, vlasnici i menadžeri fitness i aerobik centara, profesori kineziologije, vrhunski sportaši i rekreativci.

Posebno ističemo fitness konvenciju, najveći regionalni fitness događaj.

Ova konvencija fitnessa i grupnih fitness programa okuplja vježbače, članove fitness centara, rekreativce, zaljubljenike u vježbanje, sportaše, fitness trenere, osobne trenere, aerobik i pilates instruktore, kineziterapeute i druge profesionalce iz cijele regije, a održat će se 14. i 15. ožujka u dvije dvorane u paviljonu 6.

Od stručnog programa izdvajamo okrugli stol „Fitness u regiji danas i sutra“ koji će se održati u petak, 13. ožujka dvorani Cres na Zagrebačkom velesajmu.

Više informacija o sajmu, programu i drugim korisnim informacijama možete pronaći u priloženim dokumentima, kao i web stranicama sajma.

Podijeli na FB