CRODUX i HOK: povoljnija nabava naftnih derivata

CRODUX i HOK: povoljnija nabava naftnih derivata

CRODUX nastavlja uspješnu suradnju s Hrvatskom obrtničkom komorom u projektu Zajednička nabava HOK ZNA, koja omogućava svim obrtnicima povoljniju nabavu naftnih derivata te prirodnog i ukapljenog naftnog plina (UNP).

CRODUX – HOK karticu svi obrtnici mogu preuzeti u matičnom udruženju obrtnika. Kartica se izdaje brzo, jednostavno i bez suvišne papirologije, a pogodnosti se mogu koristiti odmah po preuzimanju kartice. Kartica je za sve članove HOK- a potpuno besplatna.

Motorna goriva vrhunske kvalitete
Benzin (Eurosuper 95 BS, Eurosuper 100 BS Max Power)
Eurodiesel (Eurodiesel BS, Eurodiesel BS Max Power)
Autoplin (LPG)
Plin u boci 10 kg
PLAVI DIESEL (novost) :
namijenjen za korištenje u poljoprivredi i ribarstvu
visokokvalitetno gorivo za diesel motore
kvaliteta prema europskoj normi EN 590
visoke čistoće, niskog sadržaja sumpora – „bezsumporno“
visok cetanski broj, visoka čistoća i niska točka filtrabilnosti omogućavaju lako paljenje u zimskim uvjetima i miran rad motora
U svibnju i lipnju proširena je mreža Crodux benzinskih servisa za još četiri nova servisa te ih sada ukupno ima 71, a na svim servisima članovi HOK-a mogu ostvariti opisane pogodnosti. Ovime je pokrivenost Hrvatske CRODUX benzinskim servisima postala još veća, a CRODUX još bliži HOK članovima. Novotvorene lokacije benzinskih servisa, uz gorivo vrhunske kvalitete, nude i širok izbor proizvoda i usluga u trgovini, a svi servisi kao dodatnu ponudu imaju i caffe bar.

Novootvoreni benzinski servisi su:

BS Sesvete 2 – Ljudevita Posavskog 7, 10360 Sesvete
BS Zagreb Slavonska 3 -Slavonska avenija 61, 10360 Sesvete
BS Čeglje – pored Jastrebarskog, Čeglje 46b, 10 450 Jastrebarsko
BS Slavonski Brod, Ulica Zvonka Bušića 11, 35252 Gromačnik (kod naplatnih kućica)
U kolovozu će se otvoriti još jedan benzinski servis, Gaženica – moderni kopneno-nautički benzinski servis u zadarskoj trajektnoj luci Gaženica, koji će kupcima biti na usluzi 0-24 sata, s trgovinom i caffe barom, u čijoj ponudi se nalazi široka paleta proizvoda i usluga te nautički asortiman. Na BS-u će biti dostupne sve vrste goriva, kao i PLAVI DIESEL za plovila i strojeve.

Servis ima mogućnost prihvata plovila veličine do 50 m s agregatima brzine točenja goriva 160-500 lit/min, dok plovila veličine od 50 – 200 m se mogu puniti na naftnom terminalu Gaženica koji se nalazi nedaleko od samog benzinskog servisa, a točenje goriva se može vršiti uz obaveznu prethodnu najavu na telefon 01 6651 400.

Popis benzinskih servisa možete pronaći na slijedećem linku:

https://www.crodux-derivati.hr/benzinske-postaje/

Podijeli na FB