Beauty & Hair Expo Zagreb 26.-27.9.2020. u paviljonu 8A Zagrebačkog velesajma

Beauty & Hair Expo Zagreb 26.-27.9.2020. u paviljonu 8A Zagrebačkog velesajma

Ovime Vas obavještavamo da će se sajam Beauty & Hair Expo Zagreb održati od 26.-27.9.2020.  u paviljonu 8A Zagrebačkog velesajma.

Uvažavajući složenost epidemiološke situacije u našoj zemlji, ali jednako tako neophodnost tržišne i poslovne aktivnosti u takvim uvjetima, zadovoljstvo je istaknuti kako Zagrebački velesajam d.o.o. s ukupnim prostornim kapacitetom (40.000 m2 paviljonskog i 30.000 m2 otvorenog prostora) zadovoljava sve preporuke i uvjete za javna okupljanja te održavanje sajmova i događanja.

S tim u vezi, u tijeku su cjelovite i žurne pripreme vezane uz održavanje sajmova rujan – prosinac, a u skladu s novim okolnostima i novoj stvarnosti koja nas okružuje, terminski povezujemo sadržajno srodne sajmove te u njihovu realizaciju implementiramo nove tehnologije i opremu.

Pokrenuli smo  jedinstveni projekt na ovim prostorima, tj.  prvi hibridni sajam u Republici Hrvatskoj, koji povezuje tematski kompatibilne sadržaje: Beauty & Hair, Dentalna medicina, Health & Business u kombiniranu in door / on line priču o zdravlju i ljepoti. Sajam Dentex održat će se u paviljonu 7, a sajam Beauty & Hair Expo Zagreb u paviljonu 8A (plan u prilogu):BEAUTY_DENTEX shema paviljona_2020  

Osim klasičnog izlaganja proizvoda i usluga, naši izlagači i partneri potrudili su se organizirati i bogat edukacijski program, a  u tjednu koji prethodi sajmovima, organizirali smo webinare na platformi tvrtke Entrio Tehnologije d.o.o., partnera projekta. Teme webinara su zdravlje i zdrave navike, ljepota, poduzetništvo i prodaja, nutricionizam i sport, motivacija i psihologija. Suradnik u realizaciji i moderator webinara bit će Iva Belè,  poslovni savjetnik uspješnih tvrtki koje žele ostvariti jedinstvenu stratešku i marketinšku poziciju na tržištu s 20-godišnjim menadžerskim iskustvom. Promocija i komunikacija ukupne aktivnosti realizira  se putem digitalnih platformi 24sata.hr.

Događanja 26.-27.09.:BEAUTY&HAIR EXPO DOGAĐANJA

Podijeli na FB