AGRO ARCA 2016. od 13. do 15. svibnja u Trilju

U tijeku su pripreme za Međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji AGRO ARCA 2016.

Ovaj vodeći sajam agroinovacija i poljoprivrede održat će se od 13. do 15. svibnja u Trilju u organizaciji Udruge inovatora Hrvatske i grada Trilja te u suorganizaciji Splitsko-dalmatinske županije i Hrvatske zajednice tehničke kulture, te partnera Javne ustanove RERA.

I ove godine predstavit će se brojni domaći i inozemni partneri. Na sajmu se očekuje nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i inozemstva te bogat popratni program radionica i predavanja.

Sajam će biti otvoren 13. svibnja prigodnim svečanim programom, a istog dana u okviru sajma održat će se Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova „Moja poduzetna Hrvatska“ u organizaciji Poslovnog dnevnika.

AGRO ARCA će već tradicionalno biti zatvorena dodjelom prestižnih medalja i priznanja za najbolje agroinovacije i proizvode i to prigodnim programom 15. svibnja.

Nastup na ovogodišnjoj AGRO ARCI prijaviti možete putem on-line prijave koju ćete pronaći na web stranici www.inovatorstvo.com i www.agro-arca.com.hr od 10. ožujka 2016.

Podijeli na FB
/ Novosti, Sajmovi