87. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu

87. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu

87. Međunarodni poljoprivredni sajam Novi Sad 2020. je najveći sajam u Srbiji, jedan od najvećih i najvažnijih sajmova u ovom dijelu Europe, kojega je Upravni odbor Hrvatske obrtničke komore uvrstio u Plan sajmova za 2020. godinu.

Hrvatska obrtnička komora, uz sufinanciranje nastupa u iznosu od 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora za svoje članove, priprema nastup po principu „ključ u ruke“ – svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju na štandu, dežurnu osobu na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-Novi Sad-Zagreb i postavu na štandu, najavu nastupa prema službama sajma Novi Sad, sve potrebne informacije, tehničke podatke, upute, ulaznice za sajam-kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Mole se obrtnici/poduzetnici da, ukoliko su zainteresirani za organizirani i sufinancirani nastup, utoliko ispunjene prijavne materijale što prije dostave u Hrvatsku obrtničku komoru, kako bi stručna služba Komore na vrijeme pripremila njihov nastup na sajmu budući je izložbeni prostor ograničen i sam sajam zadaje rokove pripreme i najave nastupa kao i izlagača HOK-a.

Stojimo Vama i zainteresiranim obrtnicima/poduzetnicima na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

 

Podijeli na FB