25. međunarodni sajam grijanja, klimatizacije, obrade pitkih voda, obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti

25. međunarodni sajam grijanja, klimatizacije, obrade pitkih voda, obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti

Zadovoljstvo nam je izvijestiti Vas da će se na Zagrebačkom Velesajmu u terminu od 24. – 27. travnja 2019. održati INTERKLIMA – 25. međunarodni sajam grijanja, klimatizacije, obrade pitkih voda i obnovljivih izvora energije.
 
Na sajmu INTERKLIMA prezentirat će se izlagači energetski učinkovitih građevinskih materijala, građevinske stolarije, rasvjete, opreme za unutarnje uređenje te tehničko-tehnološka rješenja koja podižu energetsku učinkovitost zgrade u svim fazama vijeka trajanja. Od bogatog programa stručnih manifestacija izdvajamo:

Sajam INTERKLIMA dugogodišnji je značajan čimbenik sektorske prepoznatljivosti i njegove održive konkurentnosti.

Za hrvatske proizvođače, sudjelovanje na ovom sajmu znači doprinos bržem stvaranju njihovih robnih marki i potvrdu prisutnosti na tržištu što pridonosi povećanju međunarodne konkurentnosti.

INTERKLIMA je ove godine osnažena terminskim zajedništvom sajmova:

i kompatibilnih programa izlaganja i terminski objedinjenih pod nazivom

PROLJETNI SAJMOVI ZAGREBAČKOG VELESAJMA

Izlagački i programski sadržaj ovih sajmova stavlja u fokus planiranje, projektiranje, izgradnju, rekonstrukciju i opremanje objekata na energetski učinkovit i ekološki prihvatljiv način, uključujući i sve prisutniju potrebu za zaštitom ljudi, imovine i podataka.
 
Jednako tako, navedeni sajamski projekti prezentiraju inovacije i nove tehnologije u izgradnji, grijanju, klimatizaciji, upotrebi energije, zbrinjavanju otpada te osiguranju i zaštiti a time izravno utječu na razvoj, modernizaciju i konkurentnost pripadajućih djelatnosti te podizanju razine potražnje poslovnih subjekata i krajnjih korisnika.

Podijeli na FB