25.JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM…

25.JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM…

Poštovani,

željeli bismo Vas ovim putem obavijestiti o održavanju 25. jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma,
te Vas pozvati da svojim sudjelovanjem uveličate tradicionalnu sajamsku manifestaciju koja će se održati u terminu od 8. – 10.9. 2017. godine, na Sajamskom prostoru Gudovac.

JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM – uz Proljetni sajam naša je najveća sajamska manifestacija, na kojoj će se u gospodarskom dijelu sajma predstaviti nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i petnaestak stranih država.
Riječ je o međunarodnom gospodarsko-obrtničkom, poljoprivrednom i stočarskom događaju na kojem izlagači mogu predstaviti svoje novitete, obaviti direktnu prodaju,
te u komunikaciji sa ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije.

Veliki dio naših izlagača kontinuirano nastupa kako na Jesenskom, tako i na Proljetnom sajmu, jer su prepoznali Sajamski prostor Gudovac kao mjesto na kojem mogu:
• kvalitetno predstaviti svoje proizvode i usluge, usporediti ih sa konkurencijom i obaviti direktnu prodaju,
• predstaviti novitete i razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije,
• unaprijediti kontakte sa postojećim klijentima,
• zauzeti poziciju među vodećim tvrtkama i stvoriti novi poslovni potencijal.

Sudjelovanjem na Jesenskom sajmu postajete dijelom jednog od najznačajnijih gospodarskih skupova u regiji, te ostvarujete mogućnost promocije Vaših brendova i proizvoda ciljanom tržištu.
Kako biste iskoristili poslovni potencijal Bjelovarskog Jesenskog sajma, preporučamo da na vrijeme krenete sa pripremom sudjelovanja na sajmu,
jer garancija uspješnog sudjelovanja na sajmu te prezentacija vlastitih proizvoda i usluga je kvalitetno i na vrijeme osmišljen sajamski nastup s kvalitetnim promidžbenim materijalima, stručnim osobljem i atraktivnim izložbenim prostorom.

Izuzetno bitan dio Jesenskog sajma koji privlači veliku pažnju izlagača i posjetitelja, je najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji – DRŽAVNA STOČARSKA IZLOŽBA,
na kojoj će se tradicionalno predstaviti najuspješniji hrvatski uzgajivači sa svojim najboljim grlima, te prezentirati trendovi modernog stočarstva i uzgoja domaćih životinja.
Na stočarskoj izložbi planira se nastup uzgajivača iz gotovo svih hrvatskih županija, koji će prikazati nekoliko stotina grla iz uzgoja goveda, ovaca, koza, svinja, konja, izvornih pasmina peradi i pčela.
Osim visoko-proizvodnih, konvencionalnih pasmina, na sajmu se izlažu i grla hrvatskih izvornih pasmina koja su rezultat uzgojnih i ekoloških uvjeta pojedinog područja.

PETI ELEMENT – sajam grijanja i obnovljivih izvora energije je sajamska manifestacija koja je prošle godine opravdala svoje pokretanje,
a kojoj je cilj da u predzimskom periodu na jednom mjestu okupi poslovne subjekte vezane uz naslovnu tematiku.
Obnovljivi izvori energije i alternativni oblici grijanja su sve važniji element svakodnevnog života, te je nužno njihovo predstavljanje i putem specijaliziranih sajamskih manifestacija kao što je ova.

Molimo sve zainteresirane da se obrate u naš Odjel prodaje, kako bi dobili sve potrebne informacije i na vrijeme dogovorili željene izložbene prostore i sve ostale potrebne usluge:

Tel: +385 (0) 43 238 846 • +385 (0) 43 238 852 • +385 (0) 43 238 844
Fax: +385 (0) 43 238 841
E-mail: prodaja@bj-sajam.hr • caus@bj-sajam.hr • kovacic@bj-sajam.hr • ivana@bj-sajam.hr
www.bj-sajam.hr

Pozivamo vas još jednom da nam se pridružite i predstavite svoje proizvode i usluge našim mnogobrojnim posjetiteljima, a rok za prijavu na sajam i dostavu popunjenih obrazaca je najkasnije do 18.8. 2017. godine.

S poštovanjem,

Bjelovarski sajam d.o.o.
Prijavnica:PRIJAVA – 25.jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Podijeli na FB