24. Međunarodni sajam kozmetike i wellnessa “COSMETIC NEWS”

24. Međunarodni sajam kozmetike i wellnessa “COSMETIC NEWS” održat će se u subotu 6. i nedjelju 7. svibnja 2017. u Sportsko kongresnom centru Opatija.

Centar raspolaže sa četiri dvorane, gdje se sva zbivanja odvijaju pod istim krovom. Pripremamo bogat program predavanja iz svih područja kozmetike, dermatologije i wellnessa, kao i brojne stručne radionice.

Točnu satnicu predavanja i sve ostale važne informacije pronaći ćete na našim web stanicama u najkraćem roku ili nas pratite na facebook-u. Imajte na umu da je usvajanje novih znanja i vještina temeljni preduvjet svakog profesionalnog uspjeha.

Posebna pogodnost 24. Cosmetic News-a je BESPLATNO prisustvovanje predavanjima na stručnom seminaru – nema kotizacije za seminar.

Natjecanje u šminkanju ove godine obilježit će Twiggy, modno lice 60-ih poznato po svojoj mršavosti i naglašavanju očiju, odnosno velikih trepavica. Tema natjecanja u dizajnu noktiju je čitavo modno razdoblje 60-ih u Londonu, pod nazivom Swinging London. Svim natjecateljicama – profesionalkama, amaterkama, učenicama – želimo uspješne pripreme i puno sreće u natjecanju! Osim naših klasičnih natjecanja, ove godine po prvi puta uvodimo natjecanje u microblading iscrtavanju obrva pod vodstvom Akademije Magic Touch i Valentine Okovich. Priznanja o sudjelovanju u natjecanjima očekuju sve natjecateljice i natjecatelje dok za one najbolje spremamo vrijedne nagrade!

Uz besplatan ulaz, dobro došli u Opatiju!

Podijeli na FB
/ Frizeri i kozmetičari, Sajmovi