23. OSJEČKI PROLJETNI SAJAM

23. OSJEČKI PROLJETNI SAJAM

Osječki sajam d.o.o., organizator je 23. OSJEČKOG PROLJETNOG SAJMA i 17. OBRTNIČKOG SAJMA u Osijeku, od 04. – 06. ožujka 2016. u suradnji s HGK ŽK Osijek, Hrvatskom obrtničkom komorom i HOK OK Osječko-baranjske županije, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva poduzetništva i obrta, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.
Sajamske priredbe programski obuhvaćaju slijedeće djelatnosti: poljoprivreda, oprema za pčelarstvo, prehrana, voda, tlo, bankarske usluge i usluge osiguranja, te obrtničke proizvode i usluge. Osječki proljetni sajam – sajam poljoprivrede i prehrane, nastao je iz potrebe podrške poljoprivrednoj proizvodnji, kao osnovnoj djelatnosti naše regije i održava se svake godine u ranom proljetnom terminu, na početku novog sjetvenog ciklusa. Cilj je unapređenje poljoprivredne proizvodnje, promicanje proizvoda, usluga i tehnologija u proizvodnji i preradi hrane, jačanje ruralnog razvoja, te podrška ukupnom gospodarstvu naše regije.
Zahvaljujući sedamnaestogodišnjoj suradnji Osječkog sajma i Hrvatske obrtničke komore, našoj regiji predstavljen je velik broj hrvatskih obrtnika organiziranih u županijske obrtničke komore.
Tematsko određenje sajamske priredbe, uvjeti izlaganja i prodaje, velik broj posjetitelja, tradicija održavanja, mjesto održavanja u središtu poljoprivredne proizvodnje regije, profesionalnost u izvedbi i oblikovanju priredbe, komparativne su prednosti 23. Osječkog proljetnog sajma.

Podijeli na FB