22. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE KRIŽEVCI, 08.- 10. 11. 2019.

22. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE KRIŽEVCI, 08.- 10. 11. 2019.

Poštovani, 
 
osobito mi je zadovoljstvo što Vas mogu pozvati da izlažete na 22. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije koji će se održati u Križevcima od 08. do 10. studenoga 2019. godine. 
 
Ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.
 
Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu Grada. Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, nudimo Vam i mogućnost odabira pozicije Vašeg izlagačkog prostora prema Vašoj želji. Vanjski izložbeni prostor će za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan. Postupak prijave te cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, uz ostale informacije o sajmu, objavljen je na internet stranici www.obrtnicka-komora-koprivnica.hr/sajmovi.aspx Program Sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima, te turističkim i gastroizložbama.  Očekujemo nastup oko 300 izlagača uključujući i inozemne izlagače. Sajam počinje u petak 08. studenog 2019. godine svečanim otvaranjem u 11:00 sati. Za informacije i prijave obratite se u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, na tel: 00 385 48 623 408 ili e-mail: ogs.krizevci@gmail.com. Zahvaljujemo na suradnji i veselimo se Vašem dolasku na 22. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije!                    
                 Predsjednik Organizacijskog odbora i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, ing.građ.

Podijeli na FB