22. Međunarodni specijalizirani sajam GAST 2017.

22. Međunarodni specijalizirani sajam GAST 2017.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na 22. Međunarodni specijalizirani sajam GAST 2017., vodeći sajam prehrane, sladoleda i slastica, pića, kave, hotelske i ugostiteljske opreme u Hrvatskoj koji će se održati u Splitu, u Spaladium Areni od 01.-04.03.2017.

Gast je najveći sajam prehrane, pića, i ugostiteljske opreme u Hrvatskoj i široj regiji koji već 22 godina je centralno mjesto okupljanja tvrtki i pripreme za turističku sezonu. Izlagači iz 7 zemalja koriste platformu sajma GAST za prezentaciju stručnoj javnosti svojih noviteta, prezentiraju posebne ponude za turistički sektor te sudjeluju u stručnim konferencijama vezanim za turizam. I ove je godine sa iznimno jakom posjećenošću i to kvalitetne klijentele, pri čemu su svi izlagači napravili jako dobar posao, dokazao da je mjesto za pripremu za turističku sezonu.

Sajam GAST je mjesto okupljanja struke, mjesto prezentiranja trendova pred turističku sezonu te ugovaranja poslova, kao i mjesto razmjene znanja, pa tako organiziramo:

• 6. Konferenciju o turizmu „Turistička mreža“- stručna konferencija na temu kako što bolje plasirati hrvatski proizvod u turizmu.
Prilika je to za najaviti aktivnosti HTZ usmjerene ka poboljšanju plasmana hrvatskog proizvoda i jačanje svijesti o kvaliteti i važnosti hrvatskog proizvoda, poboljšanju plasmana hrvatskog proizvoda u turizmu, progovoriti o aktualnim temama u turizmu i aktivnostima stručnih udruženja u turizmu .

• Kulinarske prezentacije – Cooking show i predstavljanje noviteta i trendova u gastronomiji, korištenje Vaših namirnica, prezentacija novih trendova u kulinarstvu. Sponzorstvo ili najam centralnog degustacijskog trga
• Projekt PUBLIKA: Pozive upućujemo na opsežne baze hotelskih kuća, male, srednje i obiteljske hotele, restorane, ugostiteljske objekte, kampove, i to na osobe koje odlučuju o nabavi, sa besplatnom ulaznicom za sajam GAST, oko 10 000 posjetitelja. Poslovne delegacije i ciljana poslovna publika pred turističku sezonu.
• 22. Ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića – Dionizijana – prethodi sajmu i odvija se 2 dana, na samom sajmu – Svečana dodjela nagrada za 22. međunarodno ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića. Preko 220 uzoraka vina i japa u konkurenciji i preko 90 vinskih kuća i proizvođača alkoholnih pića iz 5 zemlja.
• Kulinarski Show-u: Poznati kuhaju na Gastu! Humanitarna revija
Kulinarski show u kojem se promovira kuharsko zvanje i vještine sa brojnim glumcima, pjevačima, i idealna je prilika za prezentaciju brandova, brandiranje dvorane, natjecatelja..Pr sa Vašim bradovima, brandiranje sajamskog degustacijskog trga cijelo vrijeme trajanja sajma. Do sada su nam gosti bili: Jelena Rozga, Enis Bešlagić, Danijela Trbović, klapa Rišpet, zvjezde sapunice Ruža Vjetrova, Slavko Sobin, Giuliano, Zorica Kondža i drugi..

• 13. Međunarodni sajam FURNITURA: Namještaj za hotele,urede i domaćinstvo, kuhinje i kupaonice, te proizvodi za vanjsko i unutarnje uređenje
• Natjecanje barmena
• 2. Sajam sladoleda, slastica i pekarskih proizvoda- noviteti i trendovi industrije
Napomena: u mogućnosti smo Vam ponuditi korigiranu ponudu za prijave do 1.10.2016.

GAST je centralno mjesto b2b susreta pred turističku sezonu. Velik broj stručnih i poslovnih posjetitelja koji rastu godišnje po 10%, oko 12 000 posjeta te izvrsna medijska popraćenost garancija su visokokvalitetne prezentacije Vaših brandova upravo na sajmu GAST 2017.

• Pr odjel Sajma Gast, na prošlom sajmu je ostvario impresivnu uvodnu kampanju koja je rezultirala velikim odazivom posjetitelja, kao i izvrsnu popraćenost medija, tako da je sajam GAST 2016 imao oko 2 500 000 kn vrijednosti objava. Pošaljite nam vaše priče i novosti i mi ćemo ga putem PR odjela plasirati dalje, sudjelujte u jakoj najavnoj kampanji i ostvarite vidljivost vašeg branda.
Za sve Vaše sugestije stojimo na raspolaganju i spremni smo ih zajednički realizirati, te ih medijski izvrsno popratiti.

Srdačan pozdrav,

Maja Grmuša
—————————————
SAJAM SPLIT
Zoranićeva 61 / HR – 21210 Solin
Tel: +385 /0/ 21 435 537
Fax: +385 /0/ 21 435 533
Mob: +385 /0/ 98 944 3818
E-mail: prodaja1@sajamsplit.hr

Podijeli na FB