21.OBRTNIČKI SAJAM ISTRE

21.OBRTNIČKI SAJAM ISTRE

Poštovani,
 
čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas da nam se pridružite na 21. OBRTNIČKOM SAJAMU ISTRE koji će se održati u Puli (montažna hala na parkiralištu “Karolina”) od 4. do 7. listopada 2018. godine (od četvrtka do nedjelje). 
 
Organizatori sajma su Obrtnička komora Istarske županije, Istarska županija, Grad Pula i Hrvatska obrtnička komora, a očekujemo i pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.
 
Obrtnički sajam Istre značajna je sajamska manifestacija u Istarskoj županiji, za sve one koji žele biti konkurentniji, za sve one koji žele održati postojeće poslovne kontakte i privući nove poslovne partnere te nove korisnike usluga. Sajam je namijenjen prvenstveno obrtnicima i poduzetnicima – proizvođačima, te trgovcima opremom, materijalom i sirovinama za dalju proizvodnju.  
 
Ukoliko ste Već bili na Obrtničkom sajmu istre, primijetit ćete da smo, s ciljem da Vam olakšamo prijavu i damo mogućnost izbora izlagačkog prostora, unijeli određene izmjene. Uz obrazac prijave pronaći ćete nacrt sajamske hale s ucrtanim štandovima. Molimo da u prijavi upišete broj željenog štanda, a mi ćemo Vam, po primitku ovjerene i ispravno popunjene prijave, potvrditi rezervaciju štanda.
 
Po pitanju tehničke realizacije izlaganja na sajmu možete se obratiti tehničkom partneru, tvrtki “Velesajam” d.o.o. (Dragan Balaban, mail velesajam.hr@gmail.com, telefon 095/569-42-50 ili direktno Obrtničkoj komori Istarske županije (telefonom, na 052/216-153 ili mailom, na okistre@hok.hr.
 
Ovjerene prijave molimo dostaviti na adresu: Obrtnička komora Istarske županije, Mletačka 12/I, Pula, faksom na 052/383-744, ili elektroničkom poštom na adresu ok-istre@hok.hr .
 
Pravovremenom rezervacijom štanda, iskoristite  priliku za Vašu promociju na  21. OBRTNIČKOM SAJMU ISTRE.
 
 
Obrtnička komora Istarske županije Mario Paliska predsjednik

Podijeli na FB