19. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE KRIŽEVCI, 11.- 13. 11. 2016.

19. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE KRIŽEVCI, 11.- 13. 11. 2016.

Poštovani,

osobito mi je zadovoljstvo što Vas mogu pozvati da izlažete na 19. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije koji će se održati u Križevcima od 11. do 13. studenog 2016. godine.

Ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu grada.
Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, nudimo Vam i mogućnost odabira pozicije Vašeg izlagačkog prostora prema Vašoj želji. Vanjski izložbeni prostor će za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan. Postupak prijave te cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, uz ostale informacije o sajmu, objavljen je na internet stranici www.obrtnicka-komora-koprivnica.hr/sajmovi.aspx
Program sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima, te turističkim i gastro-izložbama.
Očekujemo nastup oko 250 izlagača uključujući i inozemne izlagače.
Sajam počinje u petak 11. studenog 2016. svečanim otvaranjem u 11:00 sati.
Za informacije i prijave obratite se u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, na tel: 00 385 48 623 408 ili e-mail: ogs.krizevci@gmail.com. ili u Udruženje iobrtnika Sesvete.
Zahvaljujemo na suradnji i veselimo se Vašem dolasku na 19. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije!

Podijeli na FB