18. SAJAM GOSPODARSTVA U ZAPREŠIĆU

18. SAJAM GOSPODARSTVA U ZAPREŠIĆU

Ove godine u organizaciji Udruženja obrtnika Zaprešić održava se 18. SAJAM GOSPODARSTVA te vas pozivamo da na istom sudjelujete izlažući svoje proizvode i nudeći usluge. I ove godine Sajam se održava u Srednjoj školi «Ban Josip Jelačić» u Zaprešiću, Trg dr. Franje Tuđmana 1 u sportskoj dvorani, a ako obrtnici i poduzetnici pokažu veći interes organizirati ćemo izlaganje pod šatorom odgovarajuće veličine kao i dosadašnjih godina, te na vanjskom otvorenom prostoru koje smo također u suradnji s vama spremni urediti u skladu s vašim potrebama. Pozivamo vas da predložite bilo koji oblik suradnje, spremni smo ga prihvatiti, ako će doprinijeti Vašoj boljoj promociji, a time i većoj uspješnosti Sajma.

Kao i do sada prostor za izlaganje biće uređen prema vašim zahtjevima bilo da želite izlagati samostalno, sa svojim poslovnim partnerima ili u okviru vaših općina, udruženja, zadruga, udruga i slično. Kako smo od našeg Grada dobili veća financijska sredstva uređeni prostor sa kompletnom opremom izlagači i ove godine ne plaćaju.

Nadamo se da ste proteklih godina bili zadovoljni sudjelovanjem na Sajmu te da ćete i ove godine sudjelovati.
Sajam će se održavati od 14. do 16. listopada u vrijeme proslave Dana Grada i obilježavanja Jelačićevih dana, a biti će otvoren 14. listopada u petak u 11 sati, a ostale dane radno vrijeme Sajma je od 10.00 do 20.00 sati.
Sajam organiziramo uz pokroviteljstvo Ministarstva poduzetništva i obrta, Zagrebačke županije i Grada Zaprešića te uz sponzorstvo Hrvatske obrtničke komore, Obrtničke komore Zagreb i svih naših općina.
Iskoristite priliku za nove poslovne kontakte i ponudite svoje proizvode i usluge jer je Sajam prodajnog karaktera.

Prijave za sudjelovanje na Sajmu primamo do 7. listopada 2016. godine.
Prijavnica:Prijava za sudjelovanje na 18 Sajmu

Podijeli na FB